Whatsapp kişiye özel son görülme ne zaman gelecek? Whatsapp'a beklenen özellik geldi

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp’a uzun süredir beklenen özellik geldi. Buna göre Whatsapp’ta artık kişiye özel olarak son görülme uygulanabilecek. Peki Whatsapp kişiye özel son görülme ne zaman gelecek? Sorunun yanıtı haberimizde...

16.04.2022-22:24 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-22:25) Whatsapp kişiye özel son görülme ne zaman gelecek? Whatsapp'a beklenen özellik geldi

Dünyanın en çok kullanıcıya sahip olan mesajlaşma uygulaması Whatsapp’ta milyonlarca insanın yıllardır beklediği yeni özellik sonunda geldi. Uygulamaya gelen yeni özelliğe göre artık kullanıcılar kişiye özel olarak son görülme uygulayabilecek. Son zamanlarda art arda gelen özellikler sonrası bu özelliğin dünya genelinde ne zaman kullanılacağı milyonlarca kullanıcıların gündeminin en üst basamaklarında yer alıyor.

Whatsapp kişiye özel son görülme ne zaman gelecek?

Whatsapp’ın ikonik özelliklerinden son görülme bir çok insanın başını ağrıtabiliyor. İnsanlar özel nedenlerden dolayı bazı kişilere son görülmesini kapatmak istiyor. Whatsapp’ta böyle bir özellik şimdiye kadar mevcut değildi. Bunun yerine son görülmenin herkese açık olması, son görülmenin sadece kişilere açık olması ve son görülmenin herkese kapalı olması özellikleri mevcuttu. Fakat Whatsapp’ın yeni güncelllemesiyle birlikte bu durum da değişti.

Whatsapp kişiye özel son görülme

Whatsapp’ın rakibi olan bazı uygulamalarda olan kişiye özel son görülme özelliği nihayet Whatsapp’a da gelecek. Güncelleme BETA sürümüyle test edilmeye başlandı. Yeni gelecek özellik kapsamında bir kullanıcı uygulamanın sırasıyla ‘’Ayarlar > Gizlilik ‘’ kısmına girerek son görülmesini kapatabileceği kişiyi seçebilecek. Fakat aynı zamanda karşı tarafın son görülmesi de görülemeyecek.

Whatsapp’a henüz gelen gönderme boyutunun 2 GB’a çıkarılması, sesli aramalarının 32 kişiye kadar çıkarılabilme, anket açma ve atılan mesajların üzerine emoji bırakılması özelliklerinin henüz yeni kullanılmaya başlanması sebebiyle kişiye özel son görülme özelliğinin şimdilik yayınlanması beklenmiyor. Fakat herkesin beklediği bu özelliğin çok yakında dünya genelinde kullanıma açılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Gelişmeler için haberimizi takip edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal