WhatsApp kaybolan mesajlar yeni özellik nedir? Whatsapp kaybolan mesajlara yeni bir özellik getiriyor

Whatsapp kaybolan mesajlara yeni bir özellik getiriyor. Çoğu kullanıcı mesajlarının silindiğini zannediyor ama bu durumun asıl nedeni yeni güncelleme. Peki WhatsApp kaybolan mesajlar yeni özellik nedir? Detaylar haberimizde...

30.05.2022-23:10 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-23:10) WhatsApp kaybolan mesajlar yeni özellik nedir? Whatsapp kaybolan mesajlara yeni bir özellik getiriyor

Milyonlarca kullanıcının akıllı telefonlarından eksik etmediği Whatsapp’ta kullanıma büyük bir etki edecek olan yeni güncelleme konusunda çalışmalar başladı. Her gün yeni bir özelliği test eden Whatsapp’ın son güncelleme testi ‘’Gruplar’’dan sessizce ayrılmayı sağlayacak olan bir yenilik konusundaydı. Şimdi ise mesajlaşma deneyimini daha iyi bir hale getirme konusunda çalışmalar başladı.

WhatsApp kaybolan mesajlar için yeni özellik

WhatsApp, bazı kullanıcılar için geçtiğimiz aylarda kaybolan mesajlar özelliğini yayınlamıştı. Belirli süre zarfında sohbet ekranında kalacak kaybolan mesajlar, adı üzerinde belirli bir sürenin ardından otomatik olarak uygulamadan siliniyordu. Whatsapp kaybolan mesaj özelliği her ne kadar beğenilse de bazı yeniliklere ihtiyaç duyuyordu. Beklenen yeniliklerden birisi için Whatsapp’ın kollarını sıvadığı öğrenildi.

Whatsapp kaybolan mesajlar

Whatsappp uygulamasının son beta sürümünde ortaya çıkan bir özellik, artık kaybolan mesajların daha sonra okumak için kaydedilebileceğini gösteriyor. Kaybolan mesajlar süreleri dolunca otomatik olarak silindiğinden, bazı kullanıcılar zamanında söz konusu mesajlara yetişemiyordu. Yeni gelecek güncellemeyle beraber ise bu sorun artık sona erecek.

Basına sızdırılan görüntülere göre Whatsapp’ın yeni özelliği iletişim bilgileri ve grup sohbetlerinin yönetildiği ekrana yeni bir arayüz olarak gelecek. Bu sayede kaydettiğiniz mesajlara daha sonradan erişebilmek mümkün olacak.

Whatsapp’ın kaybolan mesajlara getireceği yeni özelliğin şimdilik Whatsapp Beta Windows uygulamasında test aşamasında olduğu ve ilerleyen haftalarda tüm kullanıcılara sunulacağı ifade ediliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal