WhatsApp iOS kullanıcılarını sevindirdi! Artık veriler kolayca aktarılabilecek

Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp yeni özelliği ile herkesi sevindirdi. Android platformda iOS işletim sistemine geçmek isteyen birçok kişinin işini kolaylaştıracak yeni özellik kullanıcılara sunuldu.

22.07.2022-14:29 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-14:29)

Dünyada anlık olarak mesajlaşmak isteyen birçok kişinin ilk tercihi WhatsApp uygulaması olurken platformda kendini geliştirmeye devam ediyor. Platformda yeni özellikler yer alırken özellikle iOS işletim sistemi kullanıcılarını sevindirecek yeni bir açıklama yapıldı. Geçen sene Samsung telefonlar için İOS işletim sistemi kullanıcılarının Android sisteme geçişlerini kolaylaştıran şirket Bu kez de Android'den iOS işletim sistemine geçenler için aynı özelliği sundu. 

Artık veriler kolayca aktarılacak

Özellikle Apple kullanıcılarının en zorlandığı konulardan biri verilerin aktarılması olurken WhatsApp bu sorunun önüne geçecek bir projeye imza attı. Apple ile birlikte çalışmalarını sürdüren WhatsApp Android işletim sisteminden iOS işletim sistemine geçiş yapan kullanıcıların bilgilerini,  profil fotoğrafını, bireysel ve grup sohbetlerini, sohbet geçmişini, sohbet ortamını ve WhatsApp ayarlarını kolay bir şekilde aktaracak. 

Whatsapp Verileri Aktarılacak

Yapılan yeni güncelleme ile kullanıcılara sunulan bu özellik 21 Temmuz 2022 itibariyle Google Play Store eklendi. Google Play Store üzerine eklenen  ‘iOS’a Taşı’ aracı ile bu özellik kolay bir şekilde kullanılabilecek.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal