Whatsapp gizli mesajları ortaya çıkarıyor! Whatsapp kullanıcıları dikkat bu özellikle ile gerçekler gün yüzüne çıkacak

Popüler sohbet uygulamalarından olan Whatsapp, yeni özelliğiyle beraber kullanıcılarına endişeli anlar yaşattı. Yapılan işlemi geri almak için 'Geri al' butonunun başlatılacağı duyurulmasıyla bu özellikle tartışmaları yer açtı. Whatsapp kullanıcıları şimdilerde yeni gelecek özellik hakkında araştırmalara başlandı.

29.06.2022-20:11 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-20:11) Whatsapp gizli mesajları ortaya çıkarıyor! Whatsapp kullanıcıları dikkat bu özellikle ile gerçekler gün yüzüne çıkacak

En çok tercih edilen çevrimiçi sohbetlerinden olan Whatsapp, mesajlaşma özelliğiyle beraber kullanıcılar deneyimlerini kullanmaya başladı. Yapılan işlemlerin geri alınması için yeni özellikler gündeme gelirken bu yenilik tartışmalara neden oldu. Whatsapp mesaj düzenleme özelliği ile ilgili merak edilenler haberimizde yer almaktadır. İşte detaylar...

Geçtiğimiz günlerde Whatsapp yeni özellikler üzerine çalıştığını duyururken 'mesaj düzenleme' özelliği ile heyecanlar arttı. Ekran görüntüleriyle görülen bu özelliğin geliştirme aşamasında olduğu belirlendi. Bununla birlikte mesajlaşma uygulamasında herkesin bildiği üzere mesaj silme özelliği 'Herkesten Sil' ve 'Benden Sil' seçenekleriyle belirli süre içerisinde mesajlar silinebilmektedir.

Whatsapp yeni özellik tarihi

Yapılan işlemi 'Geri Alma' butonu geliyor

WebTekno'dan gelen haber üzerine yeni özellik ile beraber artık karşı tarafın sildiği mesajları geri alınması için 'Geri Al' butonu getirileceği belirtildi. Şimdiden yoğun ilgi görülen bu özellik oldukça kullanışlı olmasıyla beraber ilişkilerde de kavgaya neden olması bekleniyor.

Yeni gelen özellik ile beraber yanlışlıkla silinen mesaj bu buton ile beraber geri alınabilecek.

Üzerinde çalışmaların devam ettiği geri al butonu özelliği hem bireysel hem de grup mesajlarında kullanılabilir hale gelecekken ekran görüntüsünün alındığında da gönderilen mesajlar içinde geçerli olacaktır. Bu özelliğin ne zaman uygulanacağı merak konusu olurken henüz net bir tarih verilmediği ve üzerinde çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal