West Bromwich - Southampton Maçının Yıldızı Okay Oldu

İngiltere Premier Ligi'nde West Bromwich'in sahasında Southampton'ı 3-0 yendiği maçta milli futbolcu Okay Yokuşlu'nun göstermiş olduğu performans yine alkışları topladı. Mbaye Diagne de maç sonu açıklamalarda bulundu.

13.04.2021-14:25 - (Son Güncelleme: 13.04.2021-14:25) West Bromwich - Southampton Maçının Yıldızı Okay Oldu

İngiltere Premier Ligi'nde West Bromwich'in sahasında Southampton'ı 3-0 mağlup ettiği maçta 1 asist yapan Okay Yokuşlu yine iyi bir performans ortaya koydu.

EN ÇOK TOP KAZANAN

Milli futbolcu 4 kez topma girişimde bulundu ve bunların 3'ünü kaparak sahanın en çok top kapan oyuncusu oldu. Takım arkadaşı Ashley Maitland-Niles ve Conor Townsend de 2'şer top kapma ile Okay'ı takip etti. Okay ayrıca 9 kez sahipsiz top kazandı ve 2 pas arası yaptı. 

90 dakikada sahada kalan ve 40 kez topla buluşan 27 yaşındaki oyuncu, kullandığı 29 pasta yüzde 58,6 ortalaması tuturdu ve 12 de pas hatası yaptı. Bu alanda en çok pas hatası yapan oyuncu sıralamasında 4. sırada yer aldı. İlk sırada ise 20 pas hatası ile takım arkadaşı Sam Johnstone yer aldı.

İKİLİ MÜCADELE CANAVARI

Milli futblcu defansif ağırlıklı oynamasına karşın rakip kaleye 3 şut gönderdi ancak bunların hiçbiri isabetli olmadı. Maçı 1 asist ile tamamlayan Okay, sahanın en çok ikili mücadeleye giren ismi oldu. 27 yaşındaki oyuncu girdiği 20 ikili mücadelenin 11'ini kazandı ve rakip takımda Kyle Walker-Peters ile sahanın en çok ikili mücadele kazanan ismi oldu. 

9 MAÇ 1 ASİST

Devre arasında Celta Vigo'dan İngiliz ekibine transfer olan milli futbolcu, çıktığı 9 maçta 1 asist ile oynadı. 

DİAGNE ASİST YAPTI

Öte yandan Galatasaray'dan transfer olan ve maçta 1 gol atan Mbaye Diagne de, karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

MÜCADELEYE DEVAM

Senegalli oyuncu, 'İyi iş ve bir başka galibiyet. Mücadeleye devam' ifadelerini kullandı. 

Diagne'nin maç performansı ise şu şekilde:

Topla buluşma: 23

Oyunda kaldığı süre: 76 dk

Pas: 17 pasta %76,5 isabet

Asist: 1

Şut: 1/0

İkili mücadele: 6/2

Pas arası: 1

Yapılan faul: 1

Wes Bromwich Albion performansı

Öte yandan Wes Bromwich Albion ile 11 maça çıkan Diagne, 2 gol ve 2 asist yapmayı başardı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal