04.06.2022-15:22 (Son Güncelleme:16.06.2022-15:01)


1

Transferde ters köşe yaptı

Transferde ters köşe yaptı

Adı uzun yıllar Süper Lig devleriyle transferde anılan Ömer Toprak ile ilgili oldukça flaş gelişmeler yaşanıyor. Futbolcu Türkiye'ye geliyor fakat bu sefer adresi çok farklı olacak.



2

Nuri hoca çok istedi

Nuri hoca çok istedi

Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin'in önceden takım arkadaşı olan Ömer Toprak'ı kulübe getirmek için çok ısrarcı olduğu ve oyuncuyla anlaştığı öğrenildi.



3

Yakın zamanda gelecek

Yakın zamanda gelecek

Antalyaspor'un Alman ekibi Werder Bremen ile yolları ayrılan Ömer Toprak ile temasa geçtiği ve oyuncuyu yakın zamanda Türkiye'ye getirmek üzere olduğu öğrenildi.



4

Son pürüzler hallediliyor

Son pürüzler hallediliyor

Antalyaspor'un yıldız oyuncu Ömer Toprak ile görüşmelerde önemli yol aldığı sadece oyuncuyla son pürüzleri gidermeye çalıştığı öğrenildi. Yıldız defansla büyük oranda anlaşma sağlandığı aktarılırken, yakın zamanda transferin netlik kazanması bekleniyor. Bu anlamda oyuncuyla ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor.



5

Eski arkadaşlar

Eski arkadaşlar

Nuri Şahin futbolculuk döneminde Borussia Dortmund ve Werder Bremen'den Ömer Toprak ile takım arkadaşıydı. Bu anlamda futbolcunun Antalyaspor'a transfere oldukça sıcak baktığı ve transferde Nuri Şahin ile olan samimiyetinin etkili olduğu aktarıldı.



6

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

32 yaşındaki tecrübeli stoperin adı uzun yıllar Süper Lig devleriyle anılmıştı fakat Türkiye'ye bir türlü transferi gerçekleşmemişti. Oyuncu kariyerinde Almanya'nın Freiburg, Leverkusen, Dortmund, Bremen gibi önemli takımlarında top koştururken son olarak ise Antalyaspor'a transfer olmak üzere.



7

Önemli gelişmeler yaşanacak

Önemli gelişmeler yaşanacak

Tecrübeli oyuncu Ömer Toprak'ın transfer durumu ile ilgili kısa sürede resmi gelişmelerin olması söz konusu.



8

Yaşanan gelişmeler ilgi çekti

Yaşanan gelişmeler ilgi çekti

Yaşanan gelişmeler ise gerek Antalyaspor takımı ve taraftarları gerek diğer futbolseverler tarafından oldukça dikkat çekmiş durumda.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR