Watzke'den M. City'e: 'Bir Zafer Gibi Kutlamayı Bırakın'

Hans-Joachim Watzke, Manchester City'nin CAS tarafından iptal olan Avrupa yasağını bir zafer gibi kutlamaması gerektiğini ifade etti.

17.07.2020-13:15 - (Son Güncelleme: 17.07.2020-13:11) Watzke'den M. City'e: 'Bir Zafer Gibi Kutlamayı Bırakın'

Borussia Dortmund CEO'su Hans- Joachim Watzke, CAS tarafından Manchester City'nin Avrupa kupalarından men cezasının iptal olmasına dair açıklamalarda bulundu.

Verilen kararla alakalı olarak Kicker'a değerlendirmelerde bulunan Watzke, 'Genel olarak futbol için iyi bir gün değildi. Aynı zamanda UEFA için de bir başarısızlıktı. UEFA'nın artık elinde daha sıkı kanıtlar olmalı ve daha özenli inceleme yapması gerekiyor. Bu konuda Aleksander Ceferin'e güveniyorum' şeklinde konuştu.

'BU BİR ZAFER DEĞİL'

Watzke aynı zamanda alınan karar sonrası 'Manchester City özür dilenmeyi hak ediyor' açıklaması yapan Pep Guardiola'yla alakalı olarak da, 'Manchester City'nin bunu bir zafermişçesine kutlamayı bırakması gerekiyor. Karara ve gerekçeye bakarsanız, bunun içinde bir zafer olmadığını görürsünüz. Ne de olsa City tamamen beraat etmedi. CAS, 10 milyon euroluk bir ceza için yeterli kanıtları gördü' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal