W02020060606: Dünyayı Değiştirecek Patent

Yeni Dünya düzeni için ilk atılacak adım olan 'evrensel para birimi', tüm yeni dünyanın kullanacağı ve yönetenler için büyük faydalar sağlayacak bir ticaret türüdür.

07.09.2020-11:48 - (Son Güncelleme: 07.09.2020-13:11) W02020060606: Dünyayı Değiştirecek Patent

WO2020060606, her türlü insan yapımı işi ticari bir sisteme dönüştürmeyi amaçlayan bir Microsoft sistemidir.

Kısacası, her türlü beyin aktivitesini, fiziksel aktiviteyi ve hatta vücut ısısı gibi temel biyolojik süreçleri dijital para sürecine dönüştürmek için kodlamaya çalışacaklar.

Kişi bu yeni uygulamaya kayıt olduğunda, yukarıdakilerin tümünü ölçecek ve bu şekilde vücudumuzun maruz kaldığı her süreci tam olarak bilecek bir dizi sensör kurulacaktır.

Teorik olarak WO2020060606, 'Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü' anlamına gelecektir, ancak 'Dünya Düzeni' anlamına da gelebilir.

Dijital para yoluyla kar elde etmek, her yıl zorlukla artan bir serüven haline geldi. Çok daha fazla enerji tüketen bilgisayarlara ihtiyaç duyduklarında, enerji, bakım ve makinelerin değiştirilmesi maliyetleri fahiş fiyatlara ulaşır.

Kendi Dijital Paramızı Çıkarabiliriz

Bu nedenle Microsoft, emeğin artık bilgisayarlar tarafından değil, insanın kendisi tarafından 'çabaları' ile yerleştirileceği W02020060606 patentini oluşturmaya karar vermiştir. Herkesin 'kendi dijital para birimini' çıkarabileceği bir yol.

Ama bu yeni bir süreç değil aslında; geçen yılın 26 Mart’ında Microsoft bu patentin ilk sürümünü uluslararası alanda zaten sunmuştu. Tuhaf olan şu ki, dünya krizinin ortasında onu piyasaya sürmek için bekliyordu. Peki neden?

Aktif Olan Tüm Para Birimlerini Tahttan İndirebilir

Bu yeni 'simbiyotik' ticaret sistemi, bir şekilde adlandırmak gerekirse, dijital olanlar da dahil olmak üzere şu anda aktif olan tüm para birimlerini tahttan indirebilir.

Ekonomideki bir değişiklik, dünyanın bugünkü hareketinde tam bir değişiklik anlamına gelecektir. Bu sistem sayesinde Microsoft, kullanıcılardan zaten halihazırda aldığından çok daha fazla bilgi depolayabilir.

Buna karşılık, pratik olarak dünyaya hükmedebilecekler, çünkü gezegenin ekonomisini kontrol ederek hepimize hükmetmek için yeterli güce sahip olacaklar.

Fakat önyargısız düşünürsek, bu fikir bir devrim olabilir, hatta herkes için faydalı olabilir; milyonlarca insanın bir bilgisayar veya mobil cihaz aracılığıyla belirli bir video, reklam veya sosyal ağı izleyerek para kazandığı bir patent olabilir.

Yıllarca dijital çağın 'yeni adımı' ile ilgili oldukça tartışmalı açıklamalar yapan bir adam(Bill Gates), özellikle 'dijital sertifikalar' dan bahsediyor. Bu sertifika, insanların işaretlendiği bir tür manyetik mürekkepten oluşur. Bu işaretler sanki bir QR kodu gibi taranabilir ve kişinin sağlığı hakkında bilgi depolar.

Hastanelerde sadece kodun taranarak hastaya uygun şekilde müdahalede bulunmak için gerekli tüm bilgilere kolaylıkla ulaşabileceğini düşünürsek, bu yararlı olabilir.

Ancak bu önlem Bill Gates’in çok konuştuğu 'sağlık kontrolü'ne de uygulanabilir. Bu, belirli bir hastalık için aşılanmadıysanız veya tedavi almadıysanız, sokaklarda serbestçe hareket edemeyeceğiniz anlamına gelir.

Kaynak: Blockchain, Patentscope, Newsbitcoin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal