Vücuttan toksinleri nasıl atarız? Bağırsakları temizleyen bitkisel kür tarifi

Sindirim sisteminin en önemli düzenleyicilerinden biri bağırsaktır. Biz de sindirimde sorun yaşayanlar için bağırsaklarını yenileyecek mucizevi bir detoks hazırladık. Bu detoks düzenli kullandığınız zaman sağlığınızı da destekliyor.

15.03.2022-09:05 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-14:59)

Bağırsak temizliği sağlıklı bir sindirim sistemi için oldukça önemlidir. Özellikle detoks yapmak isteyenler için bu karışımı düzenli olarak tükettiklerinde sağlığa da oldukça faydalı bir alışkanlık edinmiş oluyorlar.

Bağırsakları temizleyen detoks kürü

Beslenme alışkanlığınız için oldukça önemli olduğu sorunlardan biri olan vücutta fazla toksin birikmesidir. İleride yaşanabilecek oluşacak bağırsak rahatsızlıklarına davetiye çıkarıyor. Bunun yanı sıra bu sorunlardan de bitkisel yollardan kurtulmak mümkün! Fazla sahip olmayan insanların bile vücutlarında barındırdıkları toksin miktarının oldukça fazla olduğunu düşünürsek bu toksinlerden kurtulabilmenin de kilo vermeye bağlı olmadığını anlamak mümkündür. Özellikle toksinlerden kurtulabilmek adına uygulanılan detoks programları da vücut sağlığımız için oldukça önemlidir.

Detoks karışımı için gerekli olan malzemeler:

- Bir çorba kaşığı dolusu saf elma sirkesi

- İki çorba kaşığı dolusu limon suyu

- İki yemek kaşığı rendelenmiş saf zencefil

- Bir tutam işlenmemiş deniz tuzu

- Bir bardak içme suyu

Detoks suyu nasıl hazırlanır?

Bağırsak temizleyici vücut detoksu malzemelerinin içerisinde yer alan içme suyunu kaynama derecesine gelinceye kadar ısıttıktan sonra içerisine elma sirkesi, limon suyu, zencefil ve deniz tuzunu ekleyin, homojen bir karışım oluşuncaya kadar karıştırın. Bu işlem bittikten sonra ister sıcak ister daha sonra da tüketilmesi adına bu karışımı soğutup istediğiniz şekilde tüketebilmeniz mümkündür.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal