VPN ile İnternete Girmek

VPN indir? VPN kullanma? VPN değiştirme? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

29.05.2018-19:01 - (Son Güncelleme: 29.05.2018-18:47) VPN ile İnternete Girmek

Bildiğiniz gibi ülkemizde internetle aramız biraz gel gitli. Bazen geliyor bazı sitelere erişemiyoruz, bazen geliyor internete hiç girmiyoruz. Peki internet yavaşladığı zaman Facebook'a nasıl girilir? VPN nedir, nasıl kullanılır? Zenmate nedir, yenilir mi? Zenmate nasıl kullanılır? Ya DNS nasıl değiştirilir? Toplanın bütün soruların yanıtları yazımızda!

Bilindiği üzere en büyük problemlerimizden bir tanesi, internet yavaşladığı zaman Twitter ve kısmen Facebook'a erişemezsiniz. Çünkü ülkemizde gerçekten 7'den 70'e herkes Facebook kullanıcısı. Facebook bizim her varımız yoğumuz gibi.

Bu yasakları geçmek için hem cep telefonunda hem de bilgisayarda farklı yöntemler vardır. Bunların en bilinen ve en çok tercih edilenleri DNS değiştirme ve VPN kullanma. Bunları yaparak Twitter ve Facebook'a nasıl giriş yapılır? Nasıl DNS değiştirilir? VPN nasıl kullanılır? Şimdi açıklıyoruz.

VPN güvenli midir? Ücretli mi?

VPN kullanımı, tanınan ve pek çok kişi tarafından kullanılan bir sistem/yazılım üstünden kullanılıyorsa emniyetlidir. Tabiki internette her gezintinin bir ayak izi bıraktığını anımsamak gerek! VPN kullanımı sizi yapabildiği kadar gizli tutarak, değişik bir kullanıcıymış, değişik bir yerden internete giriyormuş gibi gösterir.

Bedava pek çok VPN programı/eklentisi vardır. Ücretli sürümleri de olanlar var. Masaüstü bilgisayarlara olduğu kadar Android ve iOS telefonlara yüklemek de çok basit.

Akıllı telefonlarda VPN kullanımı

Bu yöntem için telefonlarınıza HotspotShield VPN programını kuruyorsunuz. Ve tabi ki Facebook'a problemsiz giriş gerçekleştiriyorsunuz.

Facebook'a girmek için en çok kullanılan yöntemlerden biri de VPN kullanımı. Akıllı cihazlarınıza HotspotShield VPN programını kurarak Facebook'a kolayca erişim sağlayablirsiniz. İphone için AppleStore'da, Android için ise Google Play Store'da uygulamayı bulabilirsiniz. Masaüstü bilgisayarlarınızda tercih ettiğiniz tarayıcılardan da (Chrome, Firefox vb. ) zenmate VPN eklentisini kurarak Facebook'a kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal