Volta Elektirikli bisiklet fiyatları: A101, Hepsiburada ve Turkcell Pasaj fiyat listesi

Dünya’nın bir çok yerinde ulaşım insanların temel ihtiyaçlarından birisi olmakla beraber, ulaşımı hangi araçlarla yaptıkları da önemli hususlar arasında yer almaktadır. Peki insanlar ulaşım için bu araçları kullanırken çalışma yapıları nasıldır ? güvenilir mi ? ne tür yakıtlar kullanılmaktadır ya da ne çeşit enerji kaynağı kullanılmaktadır ? öncelikleri arasındadır.

07.04.2022-19:45 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-19:46) Volta Elektirikli bisiklet fiyatları: A101, Hepsiburada ve Turkcell Pasaj fiyat listesi

Dünya’nın bir çok yerinde ulaşım insanların temel ihtiyaçlarından birisi olmakla beraber, ulaşımı hangi araçlarla yaptıklarıda önemli hususlar arasında yer almaktadır. Peki insanlar ulaşım için bu araçları kullanırken çalışma yapıları nasıldır ? güvenilirmi ? ne tür yakıtlar kullanılmaktadır ya da ne çeşit enerji kaynağı kullanılmaktadır ? öncelikleri arasındadır.

Bir çok ülke ulaşım için yeni teknolojiler kullanmaya başlamıştır. Benzin yada motorin gibi petrol bazlı yakıtlar yanı sıra yeni teknoloji olan elektrikli araçlar son zamanların gözde ulaşım araçları haline gelmiştir. Bu araçlar arasında elektrikli bisikletler en yaygın olanlardır. Bir çok marka tarafından üretilen elektrikli araçlar arasında Volta markasıda yerini almaktadır. Peki Volta elektrikli bisikletlerin fiyatları: A101, Hepsiburada ve Turkcell pasaj fiyat listesini haberimizde bulabilirsiniz.

Volta Elektirikli bisiklet fiyatları: A101, Hepsiburada ve Turkcell Pasaj fiyat listesi

Yaza merhaba derken evden kendini dışarı atan kişiler, kısa park gezleri yapmak için araba yada otobüslerin yanı sıra yeni teknoloji olan elektrikli bisikletlere yönelmeye başladılar. Bu teknolojinin son harikası ürünler hafif ve portatif olmalarının yanı sıra sıcak yaz akşamlarında serinlemek içinde ideal bir seçenek haline geldi. Bunun yanı sıra yoğun trafiklerden kaçmak için çok ideal olan bu eletirikli bisikletler, iki kullanım seçeneğiyle kullanıcıların sunuluyor, İster elektrikli ister pedal ile kullanıma sunulan bu bisikletler pek çok yerde satılmak üzere teşhire sunuldu. A101 marketerde bugün, Hepsiburada’da ve Turkcell Pasaj’da Satışta.

Volta Elektrikli Bisiklet

A101’de 7 Nisan’da satışı yapılan elektrikli bisiklet, Volta VB2 Aliminyum katlanır Elektrikli Bisiklet olurken, Turkcell Pasaj’da satışı yapılan elektrikli bisiklet, Volta VB1 Elektrikli Katlanır Bisiklet oldu.

A101 Volta VB2 Aliminyum Katlanır Elektrikli Bisiklet Fiyatı: 8 bin 999 lira

Turkcell Pasaj Volta VB1 Elektrikli Katlanır Bisiklet Fiyatı: 7 bin 999 lira

HepsiburadaVolta Vsm Elektrikli Bisiklet Fiyatı: 7 bin 708 lira

Volta VB1 Elektrikli Bisiklet Fiyatı: Volta'nın resmi intenet sitesinde 8 bin 100 lira

Volta VB2 Elektrikli Bisiklet Fiyatı: Volta'nın resmi intenet sitesinde 13 bin 295 lira

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal