15.03.2022-17:25 (Son Güncelleme:30.05.2023-15:11)


1

21 Eylül 2010 yılında Volkan Demirel ile evlenen Zeynep Demirel’in bu evlilik Yade ve Yeda adlı 2 kız çocuğuna sahip.



2

Zeynep Demirel evlenmeden önce sosyal medyayı kullanmayı pek sevmediğini açıklamış ve fotoğrafçılıkla ilgilendiğini söylemişti.



3

Zeynep Demirel şu anda TRT’de yayınlanan Seksenler dizisinde Amelia karakterini canlandırıyor. Dizi, güzel oyuncunun ilk oyunculuk deneyimi.



4

Birbirinden cesur pozlar paylaşan Zeynep Demirel, son karesi ile sosyal medyayı salladı. Volkan Demirel çıldırmazsa iyi!



5

Zeynep Sever Demirel, vücudunu saran siyah tayt tulumuyla takipçilerinin büyük beğeni topladı. Paylaşım kısa süre içinde büyük bir beğeni topladı.



6

Zeynep Sever Demirel'in spor pozuna takipçilerinden ''Kim der iki çocuk doğurmuş'', ''Taş gibisiniz Zeynep Hanım'' ve ''Fiziğiniz dehşet güzel'' gibi birbirinden olumlu yanıtlar geldi.



7

Giydiği kıyafet ile oldukça güzel gözüken Zeynep Demirel’in 2 çocuk doğurmasına rağmen fiziğinin yerinde olması da dikkatlerden kaçmadı.



8

Tulumunun üstüne yeşil bir hırka giyen Zeynep Sever Demirel, aynı zamanda karda da poz vermeyi unutmadı. Demirel'in, İnstagram takipçisi ise 500 binden fazla.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr