Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel dekolteli pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

Ünlü futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri çekmeyi başarıyor. Zeynep Demirel'in son paylaşımları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

30.05.2022-19:48 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-19:48) Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel dekolteli pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

Ünlü kaleci Volkan Demirel'in güzel eşi Zeynep Demirel sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden biri. Zeynep Demirel sosyal medya hesabından son paylaştığı fotoğraflarıyla binlerce yorum ve beğeni topladı. Zeynep Demirel'in sosyal medya paylaşımları ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Zeynep Demirel

9 Temmuz 1989 senesinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Zeynep Demirel 2009 Miss Belçika güzellik yarışmasında birincilik kazanmıştır. Yarışma sonrasında modellik hayatı başlamıştır. 21 Eylül 2010 senesinde Fenerbahçe'de kalecilik yapan başarılı futbolcu Volkan Demirel ile evlendi. Evlilik sonrası İstanbul'da yaşamaya başladı. Evlilik sonrası İstanbul'a gelen Zeynep Demirel sosyal medyayı ilk başta kullanmıyordu. Bir süre fotoğrafçılık yapan Zeynep Demirel'in Volkan Demirel ile iki kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Kızları Yade ve Yeda ismini taşıyor. 

Zeynep Demirel

Zeynep Demirel kendine yakın zamanda Youtube kanalı açtı. Aynı zamanda Seksenler dizisinde de oyunculuk deneyimi yaşadı. Zeynep Demirel oyunculuk deneyimi sonrası ün kazanmaya başladı. Günümüzde sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Şahsi hesabında spor ve moda ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Takipçileri Demirel'i severek takip ediyor.

Volkan Demirel Eşi

Zeynep Demirel paylaşımları

Zeynep Demirel sosyal medya hesabından paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde göğüs dekolteli pozlarını takipçileriyle paylaştı. Zeynep Demirel paylaşımlarından birine yakın arkadaşından "Fıstık gibisin!" yorumunu aldı. Güzel Demirel arkadaşına ise yaşlandık yorumunu yaptı. İki çocuk annesi Zeynep Demirel 32 yaşında olmasına rağmen güzelliğinden ödün vermiyor. Zeynep Demirel'in takipçileri ve sevenleri en çok oyunculuk deneyimine devam edip etmeyeceğini merak ediyor.

Zeynep Demirel Paylaşımları

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal