Volkan Demirel'den Teknik Direktörlük Açıklaması

Fenerbahçe'de Yardımcı Antrenörü Volkan Demirel hedefinin teknik direktör olmak olduğunu açıkladı.

22.10.2019-17:04 - (Son Güncelleme: 22.10.2019-17:02)

Volkan Demirel, TFF'nin düzenlemiş olduğu UEFA B Antrenör Kursu için Erzurum’a geldi. 12 gün sürecek eğitim kapsamında ders alanlar arasında bulunan Volkan Demirel hedefinin teknik direktör olmak olduğunu açıkladı. Volkan Demirel "Kaleci olduğum için herkes benim kaleci antrenörü olmamı bekliyor ancak benim hedefim tamamen teknik direktörlüğe doğru gidecek." açıklamasında bulundu.

TFF'ninErzurumda düzenlediği UEFA B Antrenör kursunda Volkan Demirel, Egemen Korkmaz, Serkan Balcı ve Ahmet Dursun gibi isimler yer aldı.

Fenerbahçe'nin yardımcı antrenörü Volkan Demirel "Bizim için yeni bir dönem başlıyor. Eğitimlerimizi alıp kendimizi hazırlamaya çalışacağız. Önümüzde uzun bir yol var. Saha kenarına geçip bu şekilde futbolu yönetmek farklı bir göz ve bu gözü iyi kullanabilmek için belli bir bilgiye ihtiyacınız var. Fenerbahçe taraftarının beni ne kadar sevdiğini çok iyi biliyorum. Ben de onları çok seviyorum, camiamı çok seviyorum. Hiç ara vermeden bu şekilde futbolculuktan antrenörlüğe geçmek benim için çok güzel bir şans oldu. Bundan sonrası bana kalmış tabi ki. Bu şansı en iyi şekilde devam ettirip, Fenerbahçe’ye hizmet etmenin vermiş olduğu gururu antrenörlük safında da bir kademe daha ileri götürmek istiyorum." açıklamasında bulundu.

Teknik direktör olmak istediğini belirten Volkan Demirel, "Kaleci olduğum için herkes benim kaleci antrenörü olmamı bekliyor ancak benim hedefim tamamen teknik direktörlüğe doğru gidecek. Kaleci arkadaşlarıma her zaman yardımım, desteğim olacaktır ama benim hedefim teknik direktörlüğe doğru, kendimi buna hazırlıyorum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal