Volkan Demirel'den Sergen Yalçın Açıklaması!

Eski Fenerbahçeli spor yorumcusu Volkan Demirel, Beşiktaş'ın kendi sahasında oynadığı Giresunspor karşılaşmasında aldığı 4-0'lık mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Sergen Yalçın ile ilgili açıklamalarda bulundu.

28.11.2021-14:17 - (Son Güncelleme: 28.11.2021-14:17) Volkan Demirel'den Sergen Yalçın Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'de kulüp tarihinin en kötü serilerinden birine imza atan Beşiktaş, ligde son olarak kendi sahasında oynadığı Giresunspor karşılaşmasında sahadan 4-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

BEŞİKTAŞ'TA İSTİFA KRİZİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın maçın ardından yaptığı açıklamalarda istifa sinyalleri verirken siyah beyazlılarda Başkan Ahmet Nur Çebi ise Sergen Yalçın ile bir görüşme yapacaklarını söylemişti.

VOLKAN DEMİREL'DEN SERGEN YALÇIN AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ta böylesine büyük bir kriz yaşanırken, eski Fenerbahçeli spor yorumcusu Volkan Demirel, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel, sosyal medyada büyük ses getiren açıklamalarında ;

' Bu takımı geçen sene alıp şampiyon yapan Sergen hoca. Bu kadroyu yaratan da Sergen hoca. İnşallah devam eder. Hiçbirimiz bırakmasını istemeyiz. Bıraktıktan sonra gelen Sergen hocadan daha mı iyi yapar? Ya da ne yapabilir? Ben her zaman bunu söylüyorum. Bu takımı yine Sergen hoca ayağa kaldıracaktır, başkası değil. Çok olumsuz bir durum görmüyorum. 3 puanlık sistemde 13 puan çok önemli değil. Ben eminim ki Beşiktaş takımı hocası ve oyuncularıyla kötü bir takım değil. Yarın bir galibiyet alınca düzelebilir. Bu kadar karamsar olmaya gerek yok. Birinin çıkıp el kaldırması gerekiyor. Kim yapabilir bunu? Josef de Souza yapabilir, Necip yapabilir, Vida yapabilir. Kafa kafaya verip artık beraber sinemaya mı gidiyorsunuz, golf oynamaya mı gidiyorsunuz, toplanıp evde yemek mi yiyorsunuz. Bir sürü bunun yolu var. Sergen hocanın dediği gibi hoca oynamıyor sonuçta. Hoca sizi sahaya sürüyor. Seni oynatır oynatmaz o ayrı bir şey ama sahaya çıkıp o karakteri gösterecek olan oyunculardır. Ben şu an futbolcu olsam mesela 'Defansı fazla çıkarmayalım, kontrollü olalım. Nasılsa bir tane atarız' derim. Beşiktaş defansı çok önde oynuyor mesela. Yediği ikinci, üçüncü gol hep bu sebepten. Defans arkasına atılan her topta stoperler bire bir kalıyor. Tamam içeride, İnönü'de oynuyorsun geçen seneden kalan böyle bir alışkanlığın var ama bu kadar olmaz. Orada Josef'in 'Biz biraz emniyetli oynayalım, zaten önde yetenekli oyuncular var. Bir şekilde atarız' demesi lazım. Zaten 1-0'ı bulduktan sonra oyun seni 2'ye 3'e götürüyor. Bu kadar basit. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal