Volkan Demirel'den Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'ya İrfan Can Kahveci Eleştirisi!

Fenerbahçe deplasmanda karşı karşıya geldiği Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından ise eski Fenerbahçeli Volkan Demirel'den, Vitor Pereira'ya yoğun eleştiriler geldi.

30.11.2021-10:15 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-10:25) Volkan Demirel'den Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'ya İrfan Can Kahveci Eleştirisi!

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe ile Göztepe arasında İzmir'de heyecanı yüksek bir maç oynandı. Oynanan karşılaşmada ev sahibi Göztepe ile Fenerbahçe 1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar. Oynanan karşılaşmada Göztepe, Mesut Özil'in hatasında ilk golü atmayı başardı. Fenerbahçe ise Göztepe'ye, Serdar Dursun ile cevap verdi. Zorlu karşılaşmada Fenerbahçe'nin orta sahadaki yıldızı İrfan Can Kahveci, golü atan Serdar Dursun'a asist yapan isim oldu. Asist yapan yıldız futbolcu maçın 78. dakikasında Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira tarafından oyundan alındı. Volkan Demirel, teknik direktör Vitor Pereira'ya bu anlamda yoğun eleştiriler yaptı.

VOLKAN DEMİREL'DEN VİTOR PEREİRA'YA ELEŞTİRİLER GELDİ

Vitor Pereira'nın, İrfan Can Kahveci hamlesi hakkında yorum yapan emekli kaleci Volkan Demirel, 'Crespo, bence bugün maçın yıldızıydı. İkinci sıraya da İrfan'ı yazabiliriz. İrfan'a bakıyorsunuz, asist yapmış. Her dakika skora katkı yapabilecek bir oyuncunun, çıkmasına bir anlam veremedim. Bu kadroyla buralarda olunmamalı.' ifadelerine yer verdi. Volkan Demirel'in, Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira hakkındaki sözleri büyük dikkat çekti.

VOLKAN DEMİREL'İN SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Fenerbahçe'nin emekli efsane kalecisi Volkan Demirel'in, Vitor Pereira hakkında söylediği sözler gerek spor medyasında gerek sosyal medyada büyük dikkat çekti. Özellikle Fenerbahçeli tarafarlardan Volkan Demirel'in sözlerine sosyal medyadan yoğun bir şekilde destek geldi. Volkan Demirel'in, Vitor Pereira hakkındaki sözleri gündeme oturan konulardan birisi haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal