14.05.2022-08:33 (Son Güncelleme:13.04.2023-14:32)


1

Ebrar Karakurt kimdir?

Ebrar Karakurt kimdir?

2017'de U18 Avrupa Şampiyonası'nda en iyi oyuncu ödülüne layık görülen Ebrar Karakurt, 17 Ocak 2000 Balıkesir doğumludur. Bir erkek kardeşi vardır. Voleybola 12 yaşında başladığını söyleyen Ebrar, Vakıfbank altyapısında oynadı. Ebrar Karakurt'un boyu 1,96'dır.



2

Vakıfbank formasıyla iki sene üst üste hem yıldızlar hem de gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu yaşamıştır. Şampiyonluklardan sonra Vakıfbank a takımında oynamaya başlayan Ebrar, 3 yıl boyunca Vakıfbank formasını terletmiştir.



3

U23 Milli Takımıyla Dünya Şampiyonluğunu elde eden Ebrar, U18 dünya şampiyonasında en iyi smaçör ödülünün sahibi oldu. 2018 yılından beri Vakıfbank A takımı formasını terleten Karakurt, bu forma altında 1 Kulüpler Dünya Şampiyonası, bir de Türkiye Ligi Şampiyonluğu tatmıştır.



4

Mç sonrası balkondan düştü

Mç sonrası balkondan düştü

Mynet.com'da yer alan habere göre; CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş mücadelesinde oynanan Eczacıbaşı Dynavit-Igor Gorgonzola Novara karşılaşmasının ardından herkesi derinden üzen bir olay yaşandı. İtalyan ekibi Burhan Felek Spor Salonu'nun yanındaki otelde konakladı. Otelin önünde sabah 05.30 sıralarında Julia Ituma hareketsiz yatarken bulundu.Olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, Ituma'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken Nijerya asıllı İtalya vatandaşı Julia Ituma'nın otelin 6'ncı katında kaldığı öğrenildi. Ekiplerin çalışma yaptığı yerde voleybolcunun ayakkabıları dikkat çekti. Julia Ituma'nın kaldığı otelin penceresinden düştüğü tespit edildi. Polis, Julia Ituma'nın 22.30-23.50 saatleri arasında koridorda gezdikten sonra odasına girdiğini belirledi. Ituma'nın ölümü İtalyan takımında şok etkisi yarattı.



5

Ebrar Karakurt'un oyuncu sevgilisi

Ebrar Karakurt'un oyuncu sevgilisi

Bir dönem sevgilisi İmge ile paylaştığı aşk ile adından söz ettiren ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt'un eski sevgilisini görenler şaşkına döndü. Ünlü voleybolcunun eski sevgilisi oyunculuk yapan İrem Tuncer olduğu ortaya çıktı. İrem ve Ebrar'ın sevgili olduğu haberleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.



6

Ebrar'ın maaşı

Ebrar'ın maaşı

Igor Gorgonzola'nın başkanı Giovanna Saporiti, Ebrar Karakurt'un gelecek sezon için başka bir takımla anlaştığını söyledi. Maaşının yıllık 700 bin dolar olduğu iddia edildi. Saporiti, "Haber doğru, inkar etmiyorum. Ama onun son maçlarda formunun düşüklüğüne neden olan dikkatini dağıtan şeyin bu olup olmadığını bana sormayın" ifadelerini kullandı.



7

İkilinin beraber fotoğrafları gündem oldu.



8

Cinsel yönelimi sebebiyle tartışma konusu olan Ebrar Karakurt, Instagram hesabından yayınladığı paylaşımlarla eleştirilere kulak asmadığını dile getirmişti. Mevkisinin dünyada en önemli oyuncularından biri olan Ebrar Karakurt, bu yıl İtalya'da forma giyecek.



9

Novara ile iki yıllık sözleşme imzalayan Ebrar Karakurt, olimpiyattan beri reklam kampanyalarında yer alıyor.



10

Sosyal medya paylaşımları

Sosyal medya paylaşımları

Başarılı voleybolcu, işinden çok özel hayatı ve sosyal medya gönderileri ile ön planda.



11

Son olarak Beliz Başkır ile takım arkadaşı ve yakın dost olan Ebrar, paylaşımı ile kafaları karıştırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr