Vincent Aboubakar Takım Arkadaşlarından Özür Diledi

Spor Toto Süper Lig'in 30. Haftasında lider Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sonuçlanırken siyah beyazlıların golcüsü Aboubakar, takım arkadaşlarından özür diledi.

23.03.2021-14:21 - (Son Güncelleme: 23.03.2021-14:21) Vincent Aboubakar Takım Arkadaşlarından Özür Diledi

Siyah beyazlılarda golcü oyuncu Vincent Aboubakar, derbide birçok fırsat yakalamsına rağmen bu pozisyonlarda Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'ı geçemedi. Derbide rakip kaleye gönderdiği 5 şuttan 4'ünde isabet sağlayamayan Vincent Aboubakar, kaleyi bulan şutlarında Altay Bayındır'ı mağlup edemedi. Altay'ın sezon başından bu yana en iyi performanslarından birini göstermesi Beşiktaş'ın golcüsünün moralini alt üst etti. 

Derbinin ardından Nevzat Demir Tesisleri'nde takım ile bir araya gelen Kamerunlu golcü, arkadaşlarından özür dileyerek ;

' Derbide çok önemli gol fırsatlarını kaçırdım. Belki daha farklı kazanacağımız maçta puan kaybettik. Tüm takımdan özür diliyorum. Daha çok çalışarak bunu telafi edeceğim. Bu kaybı telafi edeceğiz. ' ifadelerini kullandığı öğrenildi. 

Spor Toto Süper Lig'de gol krallığı yarışında 18 golü bulunan, Atakaş Hatayspor'un Gabonlu golcüsü Aaron Boupendza'nın hemen ardında bulunan Vincent Aboubakar ligde 15 gol kaydetti. 

Siyah beyazlı forma ile ilk döneminde 2016-2017 sezonunda 38 karşılaşmada forma giyen Vincent Aboubakar, 19 gol ve 4 asistlik bir katkı sağlamıştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal