Vietnam'da Siyah Kediler Öldürülüp 'Covid-19 Çare' Olarak Tüketiliyor!

Vietnam'da öldürülen siyah kedilerin coronavirüse çare olarak pişirilen etinin macun haline getirilerek kullanıldığı iddia ediliyor.

24.04.2020-14:57 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-15:01) Vietnam'da Siyah Kediler Öldürülüp 'Covid-19 Çare' Olarak Tüketiliyor!

Vietnam'da öldürülen siyah kedilerin coronavirüse çare olarak pişirilen etinin macun haline getirilerek kullanıldığı iddia ediliyor.

The No To Dog Meat (Köpek Etine Hayır) Vakfından aktarılan bilgilendirmede, Vietnam'da siyah kedi etinin coronavirüse iyi geldiği öne sürülerek macun kıvamına getirilerek tüketildiği dile getirildi.

Köpek ve kedi eti ticaretine karşı dayanışma çalışmaları yürüten vakıftan yapılan bilgilendirmede ülkede siyah kedilerin öldürüldüğü, derilerinin soyulduğu, güneşte kurutulduktan sonra kaynatıldığı vurgulandı. Sonuç olarak macun kıvamına yakın sıvısının coronavirüs tedavisinde etkili olduğunun iddia edildiği aktarıldı.

Söz konusu bu durumun başkent Hanoi'de gerçekleştiği ve elde edilen sıvının internetten de satıldığı bildirildi.

Vakfın kurucusu Julia de Cadenet köpek, kedi ve egzotik hayvan eti tüketiminin Vietnam'da hala çok yaygın olduğunu söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal