Vicks İle Göbek Yağlarını Eritme

Vicks zayıflatır mı, Vicks yağ yakar mı? Vicks kür tarifi, Vicks ile göbek eritme, Vicks ile kalça - basen eritme, Vicks ile bacak inceltme, Vicks ve Karbonat Karışımı ile Göbek Yağlarından Kurtulun.. konuları ile ilgili detaylar haberimizde...

02.05.2018-13:34 - (Son Güncelleme: 28.04.2021-16:47) Vicks İle Göbek Yağlarını Eritme

Vicks zayıflatır mı? Vicks kür tarifi, Vicks ile göbek eritme, vicks ile kalça - basen eritme, vicks ile bacak inceltme, Vicks yağ yakar mı? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

Vücuttaki en kolay yağlanan ancak en zor şekilde eritilen bölgesel yağlanma türü olan karın bölgesi yağlanması, iç organlara kadar yayılabilmesi ile yalnızca estetik açıdan değil, aynı zamanda sağlık açısından da önem arz eden bir sorun. Bu bölgedeki yağlanma, kortizol hormonu salınımını tetikleyerek diğer bölgelerde de yağlanmanın artışına neden olduğundan, tüm bu bilgiler ışığından göbek yağlarını eritme ve bunun önemi anlaşılmaktadır.

Peki göbek yağlarını eritmek için ne yapmak gerekir? Daha önce bu konuda diyetlere ya da kürlere başvurmuş ancak etkili sonuçlar görememiş olabilirsiniz. Endişelenmeyin, çünkü yalnızca kış aylarında adını hatırlasak da aslında eşsiz faydalarıyla bizleri şaşırtan Vicks ile kolayca bu soruna da veda etmek mümkün.

Kışın grip ve soğuk algınlığı yaşadığımızda gerek öksürük gerek burun tıkanıklığı için kullandığımız Vicks, aslında doğru ürünlerle bir araya geldiğinde göbek yağlarınıza veda etmenizin gizli sırrı olabilmektedir. İçerdiği bileşenler sayesinde hem deri katmanlarını sıkılaştıran hem de yağ yakımının hızlanmasına yardımcı olan bu kremi dileyenler basen ve boyun gibi bölgelerde çatlak karşıtı ürün olarak dahi kullanabilirler.

VİCKS VE KARBONAT KARIŞIMI İLE GÖBEK YAĞLARINDAN KURTULUN

Göbek yağlarından muzdaripseniz, emin olun yalnız değilsiniz. Ancak bu karışım ile ümitsizliğe son verebilir ve göbek yağlarından çabucak kurtulabilirsiniz. Nasıl mı? Vicks karbonat karışımı ile kilo vermenin ne kadar kolay olduğunu görünce siz de şaşıracaksınız. Vicks karbonat kafur kullananlar yorumları ile hepimizi motive ederken, biz de size bu harika sağlık ve güzellik sırrının detaylarını anlatacağız...

VİCKS ZAYIFLATIR MI?

Vicks ile incelme mümkündür; ancak bu yöntem bir mucize değil, sıkılaşmak ve incelmek isteyenler için sabırla uygulandığında sonuç alınacak bir yoldur.

VİCKS KÜR TARİFİ

Yarım paket vicks

1 çay kaşığı karbonat

1 yemek kaşığı kafur

Malzemeleri bir kapta karıştırın, macun kıvamı haline gelen kremi yürüyüş yaparken temizlik yaparken uygulayın.

VİCKS İLE GÖBEK ERİTME

Vicks ile göbek eritmek için hazırlamış olduğunuz kürü günün uygun bir saatinde sürmeniz ve en az 1 saat beklemeniz gerekiyor ancak; 3 saatten fazla beklememelisiniz. Kürü uyguladığınız zaman yürüyüş yapabilir, evde yapılabilen spor programlarını uygulayabilir ya da mekik çekebilirsiniz.

Vicks, her gün düzenli olarak uygulandığında 1 ay içerisinde 4-8 cm arasında incelme olması beklenirken sonuç kişiden kişiye değişiklik gösterir.

VİCKS İLE KALÇA - BASEN ERİTME

Hazırlamış olduğunuz kürü basen - kalça kısmında incelme ve sıkılaşma için de kullanabilirsiniz. Karışımı, basen bölgenize sürdükten sonra streç film ile sarabilirsiniz.

En fazla 3 saatlik bekleme sonucunda, soğuk su bir duş alın.

VİCK İLE BACAK İNCELTME

Hazırlamış olduğunuz vicks kürünü etkili bir spor programı ile beraber uygularsanız 2-3 ay gibi kısa bir süre içerisinde bacaklarınızda ciddi bir incelme ve sıkılaşma görebilirsiniz.

VİCKS YAĞ YAKAR MI?

Dışarıdan uygulanan hiçbir yöntem yağ yakmanızı sağlamaz. Vücuttan ödem atılması ve sıkılaşma için faydalıdır. Yağ yakmasa bile güzel sonuçlar alınmasını sağlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal