01.07.2022-16:12 (Son Güncelleme:01.07.2022-16:12)


1

Bebeğini komşusuna bıraktı

Bebeğini komşusuna bıraktı

Osmaniye’de yaşanan bu olayda genç kadın 5 aylık bebeğini komşuna “hastaneye gidiyorum” diyerek bıraktı. Bir daha geri dönmedi.



2

Evi terk etti

Evi terk etti

Hastaneye giden ve eşinin hiç hastaneye giriş yapmadığını öğrenen genç adam Z.A.’nın evi terk ettiğini anladı.



3

Sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı

Sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı

Ertesi gün Z.A., sevgilisiyle el ele fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayarak altına “sonunda kavuştuk” notuyla paylaştı.



4

Kocası paylaşıma öfke kustu

Kocası paylaşıma öfke kustu

Z.A.’nın bu paylaşımını gören eşi ''Ödeyemediğim için elektriğim kesildi. Çocuğumla birlikte bu şekilde yaşıyoruz. Onun Allah belasını versin'' dedi.



5

Kayıp başvurusu yaptı

Kayıp başvurusu yaptı

Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğüne gidip kayıp başvurusunda bulunan adam, ev kirasını ve faturalarını ödeyemediğini belirtti.



6

Bebeğini yaraladı

Bebeğini yaraladı

5 aylık bebeğini doyuramadığını, karanlıkta yaşadıklarını ve bebeğinin her tarafında yaralar oluştuğunu anlattı.



7

Eşine seslendi

Eşine seslendi

Eşine seslenen adam “2 yıllık evliydik. Eşim hastaneye gidiyorum diye çocuğumuzu komşuya bırakarak evden çıkmış. Ben ondan sonra eve geldim komşum beni çağırdı. Komşum eşimin hastaneye gidiyorum diyerek evden çıktığını söyledi. Ben de hastaneye gittim.” dedi.



8

Açıklama yaptı

Açıklama yaptı

Açıklamasına devam eden adam “Hastaneye hiç giriş bile yapmamış. Sonra Osmaniye’ye gittiğini öğrendim Osmaniye’ye gittikten sonra başkasına kaçtığını öğrendim. Başkası ile el ele fotoğraf attı sosyal medya hesabına. Ev kirasını ödeyemediğim için elektriğim de kesildi. Çocuğumla birlikte bu şekilde karanlıkta kalıyoruz. Eşime de sesleniyorum. Onun Allah belasını versin başka da bir şey demiyorum kendisine” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR