Venezuela Lideri Maduro ile Bakan Bayraktar görüşmesini ‘‘Muhteşem’’ olarak adlandırdı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Venezuela’yı ziyaret ederek Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile bir araya geldi. Önemli görüşmelerin yaşandığı buluşmada Maduro, ülkesini ziyaret eden Bakan Bayraktar hakkında, "Muhteşem görüşme" ifadesine yer verdi.

01.02.2024-11:26 - (Son Güncelleme: 01.02.2024-18:06)

Bakan Bayraktar ile Venezuela liderinin ikili görüşmesi dünya basınında da ilgi gördü. Görüşme ardından iki taraf da çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Maduro: Fikir alışverişinde bulunduk!

Venezuela lideri Maduro, sosyal medya hesabı X'ten Bakan Bayraktar ile yaptığı görüşmenin fotoğraflarını paylaşarak, "Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile muhteşem görüşme. Her iki ülkenin faydasına olacak şekilde ticari alışverişimizin düzeyini yükseltmek amacıyla enerji ve madencilik konularındaki ittifakları güçlendirmek için konuştuk ve fikir alışverişinde bulunduk’’ şeklinde konuştu.

Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Alparslan Bayraktar ve Venezuela Lideri Maduro bir araya geldi

Bakan Bayraktar: İş birliklerimizi büyüteceğiz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar da sosyal medya hesabında paylaşımda bulunarak şu şekilde değerlendirmelerde bulundu: "Karakas ziyaretimizde Venezuela Devlet Başkanı Sayın Nicolas Maduro ile de görüşme fırsatı bulduk. Sayın Cumhurbaşkanlarımızın liderliğinde gerçekleştirilen karşılıklı resmi ziyaretler neticesinde iki ülke ilişkileri farklı bir boyuta taşınmıştır. Hedefimiz sağlam temeller üzerinde yükselen ilişkilerimizi enerji ve madencilik alanındaki iş birliklerimizle daha da büyütmek olacaktır." 

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal