04.08.2021-12:59 (Son Güncelleme:25.08.2021-18:19)


1

Transfer döneminin başlaması ile birlikte İtalya macerası istediği gibi gitmeyen eski Fenerbahçeli golcü Vedat Muriqi'in ismi sık sık Spor Toto Süper Lig ekipleriyle anılıyordu.



2

Kosovalı golcü Vedat Muriqi için kulübü Lazio ile birkaç kez temasa geçen Fenerbahçe yönetimi Vedat Muriqi'nin transferi için orta yolu bir türlü bulamamıştı ve transfer suya düşmüştü.



3

Vedat Muriqi'nin istediği gibi performans sergileyememesi nedeniyle takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Vedat Muriqi ise tekrardan form grafiğini yükseltebilecek bir performans sergileyebileceği ,daha fazla süre alabileceği bir takıma transfer olmak istiyor.



4

İspanya La Liga ekiplerinden Valencia, Vedat Muriqi'yi transfer etmek istiyor. İspanya futbolunu ekonomik açıdan sarsan pandemi nedeniyle Valencia'nın Fenerbahçe'nin eski futbolcusuna kiralık olarak teklif yapacağı öğrenildi.



5

Vedat Muriqi'nin İspanyol ekibi Valencia'nın menajeri aracılığı ile kendisiyle yaptığı görüşmelerde İspanyol ekibi ile anlaşma sağladığı öğrenilirken Valencia ve Lazio arasında gerçekleşen görüşmelerde bir pürüz yaşanmaması durumunda transferin bu hafta resmiyet kazanması bekleniyor.



6

Hazırlık maçlarında etkili olan golcü oyuncu Vedat Muriqi hakkında Lazio'nun yeni Teknik Direktörü Mauricio Sarri'nin kararını vermesi bekleniyor. Daha sonra İspanyol takımı harekete geçecek.



7

Türkiye'de Fenerbahçe kariyeri öncesinde Giresunspor, Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor'da da forma giyen 27 yaşındaki golcü Vedat Muriqi, KF Liria Prizren, KF Teuta ve KS Besa Kavaje kadrolarında da yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR