Vedat Muriqi İçin Transfer İddiası Geldi! Süper Lige Geliyor!

Fenerbahçe'den 17.5 milyon Euro ile Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, İtalya'da iyi performans gösteremedi. Galatasaray ve Fenerbahçe ise golcu Muriqi’in peşinde. Lazio'da zorlanan Vedat Muriqi için son dakika gelen transfer iddiası gündemde yerini buldu.

04.05.2021-10:28 - (Son Güncelleme: 04.05.2021-10:34) Vedat Muriqi İçin Transfer İddiası Geldi! Süper Lige Geliyor!

Bu sezonun başında Fenerbahçe'den Lazio'ya 17.5 milyon Euro bedelle transfer olan Vedat Muriqi'de süper lig devine kiralanıyor. Kosovalı golcü Vedat'ın özel bir transfer görüşmesi yaptığı dikkatlerden kaçmadı. 

REKOR BEDELLE LAZIO'YA TRANSFER OLDU 

 Fenerbahçe’den rekor bonservis ücretiyle İtalya’nın Lazio takımına transfer olan Vedat Muriqi, Çizme’de istediğini alamadı. 18.5 milyon Euro bedelle gittiği ekipte istikrarsız performansla ve gol konusunda etkisiz kalan Kosovalı forvet bu hafta da büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Takımının önceki hafta Milan’ı 3-0 yendiği maça yedek kulübesinde başlayan Muriqi, ancak 88. dakikada oyun sona ermek üzereyken sahaya sürüldü. Bu hafta ise Lazio yine evinde Genoa ile karşı karşıya geldi. 

 SAHADA OLMASI DÜŞÜNÜLÜYORDU 

 Gol düellosuna sahne olan mücadeleyi başkent ekibi 4-3 kazanırken eski Fenerbahçeli futbolcu maçı yedek kulübesinde bitirdi. Maç öncesinde Çizme’de gelen yorumlarda, Vedat Muriqi’nin Genoa karşısında sahada olması düşünülüyordu. Çünkü takımın bir diğer santrforu Caicedo sakatlanmış ve 18 kişilik kadroya alınmamıştı. Önceki haftaki Milan maçı sonrası Ekvadorlu golcü bu maçta da yoktu. 

 29 MAÇTA 2 GOL ATABİLDİ 

 45 yaşındaki teknik adam beş oyuncu değişiklik hakkını da kullandığı karşılaşmada Kosovalı forvete görev vermedi. Vedat Muriqi Lazio formasıyla bu sezon çıktığı 29 maçta 2 gol atabildi. Lazio'da bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Vedat Muriqi'nin sürpriz bir transfer görüşmesi gerçekleştirdiği öğrenildi. 

 EMRE BELÖZOĞLU'NU ARADI 

Fenerbahçe'de yeni sezon için yapılacak transferler masaya yatırılırken önemli bir gelişme yaşandı. Takvim'de yer alan habere göre geçen yıl Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, sportif direktör ve teknik sorumlu Emre Belözoğlu'nu telefonla aradı ve Sarı-Lacivertli kulübe dönmek istediğini söyledi. 

 'İSTEDİĞİM ORTAMI BULAMADIM' 

 Vedat Muriqi'nin Belözoğlu'na ‘İstediğim ortamı bulamadım. Daha fazla ısrar etmenin çok da bir anlamı yok. Eğer beni tekrar aranızda görmek isterseniz, ben hazırım’ dediği ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal