Vedat Muriç Eski Takımı Fenerbahçe'ye Geri Dönmek İstiyor

Fenerbahçe ailesine geri dönmek isteyen Vedat Muriç sarı lacivert yönetimine, ''Siz Lazio ile anlaşın, ben dönerim.'' dedi.

28.05.2021-16:08 - (Son Güncelleme: 28.05.2021-16:08) Vedat Muriç Eski Takımı Fenerbahçe'ye Geri Dönmek İstiyor

Sarı lacivertli kulüp transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken ana merkezine başarılı futbolcu Vedat Muriç üzerine yaptı. Gelecek sezon kadrosuna iki forvet ekleyecek olan sarı lacivertli kulüp, öncelikli olarak ilk sıraya Vedat Muriç'in transferini tamamlamak istiyor ve bu doğrultuda Lazio ile de görüşmelere başladığını belirtti.

Lazio'dan başarılı futbolcü Vedat Muriç transferi için kasasına 18.5 milyon euro koyan sarı lacivertli takım yönetimi, Kosovalı golcüyü kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor fakat Lazio şu an için bu teklife sıcak bakmadığı konuşuluyor.

Futbolcu Vedat Muriç transferi için bonservis bedeli geliri bekleyen Lazio, sarı lacivertli takım yönetiminden de bu yönde bir talepte bulundu olası bir kiralık sözleşmesine de zorunlu satın alma opsiyonu eklemeyi tavsiye etti.

SİZ LAZIO İLE ANLAŞIN BEN DÖNMEYE HAZIRIM

Lazio cephesiyle  görüşmelerini devam eden sarı lacivertliler, diğer taraftan da Vedat Muriç ile masaya oturdu. Başarılı futbolcu  ile anlaşmaya varan sarı lacivertli Yönetimi, Kosovalı futbolcudan ''Fenerbahçe benim en büyük tutkum, siz Lazio ile anlaşın ben dönmeye hazırım'' mesajıyla karşılığını aldı.

Vedat Muriç transferi için büyük bir çaba sarfeden sarı lacivertli takım Yönetimi, Cisse ve Samatta ile yollarını ayırarak, Vedat Muriç'in ardından bir santrafor transferi daha gerçekleştirecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal