Veda Mektubu dizisi ne zaman başlıyor, nerede çekiliyor? Veda Mektubu kimin eseri? Veda Mektubu dizi konusu ve oyuncuları

Kanal D ekranlarının iddialı dizisi Veda Mektubu için başlatılan geri sayımın sonuna gelindi. Dizinin başlamasına kısa bir süre kala konusu ve oyuncuları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki Veda Mektubu dizisi ne zaman başlıyor, nerede çekiliyor? Veda Mektubu kimin eseri? İşte Veda Mektubu dizi konusu ve oyuncuları...

27.02.2023-13:25 - (Son Güncelleme: 27.02.2023-13:25) Veda Mektubu dizisi ne zaman başlıyor, nerede çekiliyor? Veda Mektubu kimin eseri? Veda Mektubu dizi konusu ve oyuncuları

Yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği Veda Mektubu dizisinin ilk bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşacak olan dizinin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım gibi isimler yer alacak. Dizi severler Veda Mektubu dizi konusu ve oyuncuları hakkında bilgi edinmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Veda Mektubu dizisi ne zaman başlıyor, nerede çekiliyor? Veda Mektubu kimin eseri?

Veda Mektubu dizisi ne zaman başlıyor?

Veda Mektubu dizisi bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında ilk bölümüyle yayınlanacak. 

Veda Mektubu

Veda Mektubu konusu nedir?

Bir mektupla ayrılan Alanur (Nurgül Yeşilçay) ve Ziya’nın (Selim Bayraktar) yolları yıllar sonra çocuklarının birbirlerine aşık olması ile kesişir.

Çocukları üzerinden ikili arasında büyük bir hesaplaşma yaşanırken Ziya ve Alanur’un ayrılıklarında rol oynayan Seher, oğluna söz geçirip onu düştüğü aşktan vazgeçirebilecek midir?

Veda Mektubu-1

Veda Mektubu dizisi oyuncuları kimler?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Veda Mektubu dizisinin oyuncuları arasında Nurgüş Yeşilçay, Rabia Soytürk, Selim Bayraktar, Emre Kıvılcım, Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi isimler yer alıyor.

Veda Mektubu nerede çekiliyor?

Kanal D'nin yeni dizisi Veda Mektubu çekimleri için İstanbul'un çeşitli semtleri kullanılıyor. Kullanılan çekim evlerinin konumuna göre deniz gören semtler tercih ediliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal