Vatanım Sensin Yeni Bölümü Olan 59. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D'nin sevilen tarihi dizisi Vatanım Sensin 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin dizisi 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin 59. final bölüm fragmanı yayınlandı.

05.06.2018-10:57 - (Son Güncelleme: 05.06.2018-10:44)

Kanal D'nin sevilen tarihi dizisi Vatanım Sensin 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin dizisi 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin 59. final bölüm fragmanı yayınlandı. Ayrtıntılar haberimizin detayında...

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Koral ve Boran Kuzum gibi ünlü isimlerin yer aldığı Vatanım Sensin dizisi 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

VATANIM SENSİN 59. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Vatanım Sensin dizisi merakla beklenen 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin dizisi 59. yeni bölüm fragmanında; Cevdet'in gerçek kimliğinin ortaya çıkmasının ardından konuşması için işkencelere maruz kalır. Filippos hiç beklemediği bir hamlede bulunur çünkü karısı Azize'de artık ellerindedir. Cevdet bu durum karşısında öfkeden deliye döner ve Filippos'tan intikam alabilme için elinden kurtulmaya çalışır.

Cephede savaş giderek zor bir hal almaya başlar ve Türk askeri onurlu mücadelesinin arkasında durur. Yakup cephede yaralanır ve ona Yıldız destek olmaktadır. Türk Ordusu'nun savaşı kazanabilmesi için çok çabalamak zorunda kalacaktır.

Vatanım Sensin 59. final bölümü ile 7 Haziran Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal