Vatandaşlar dakikalarca bekledi: Belediye çalışanına metrobüs tepkisi

İstanbul Söğütlüçeşme metrobüs durağında araçların zamanında gelmemesinden dolayı sabah saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar İBB’ye, ‘’Tek tek mi yollayacaksınız? Her gün aynı. Kusura bakıyoruz, biz de işe gidiyoruz çünkü. Her gün mü aksama var yani." sözleriyle tepki gösterdi.

11.05.2023-11:14 - (Son Güncelleme: 11.05.2023-17:15) Vatandaşlar dakikalarca bekledi: Belediye çalışanına metrobüs tepkisi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait olan metrobüslerin geç çıkması veya yolda kalması sebebiyle vatandaşların duraklarda uzun kuyruklar oluşturduğu görülüyor. Son olarak Söğütlüçeşme metrobüs durağında araçların zamanında gelmemesinden dolayı sabah saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar İBB’ye, ‘’Tek tek mi yollayacaksınız? Her gün aynı. Kusura bakıyoruz, biz de işe gidiyoruz çünkü. Her gün mü aksama var yani." sözleriyle tepki gösterdi. 

Dakikalarca araç gelmedi

Yeni Şafak’ın haberine göre; Söğütlüçeşme metrobüs durağında dakikalarca gönderilmeyen araçlar vatandaşları isyan ettirdi. İşlerine geç kalan vatandaşlar araçların sevkinden sorumlu olan İBB çalışanına tepki gösterdi.

İBB Söğütlüçeşme Metrobüs

Tek tek mi yollayacaksınız?

Her gün aynı durumun yaşandığını söyleyen bir kadına "Her gün aynı olmuyor kusura bakma diyen" İBB çalışanına vatandaşlar şu sözlerle cevap verdi:

"Tek tek mi yollayacaksınız? Her gün aynı. Kusura bakıyoruz, biz de işe gidiyoruz çünkü. Her gün mü aksama var yani."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal