Vatandaşın imdadına Ziraat Bankası yetişti! 100 bin TL anında hesaplarda olacak

Enflasyon altında ezilen vatandaşın imdadına Ziraat Bankası yetişti. Ziraat Bankası’na başvuran vatandaşların hesaplarında anında 100 bin TL olacak. İşte konunun detayları...

12.05.2022-17:12 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-17:17) Vatandaşın imdadına Ziraat Bankası yetişti! 100 bin TL anında hesaplarda olacak

Akaryakıt, su, elektrik, doğalgaz, gıda ve nice alana yapılan zamlar vatandaşın cebini iyice boşalttı. Eskiden kolaylık satın alınabilen peynir, ekmek, zeytin, süt gibi temel gıda ürünleri bile vatandaş için artık lüks haline geldi. Günlük hayatlarındaki ihtiyaçlarını az da olsa giderebilmek için ek nakit arayışına giren vatandaşlara Ziraat Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Ziraat Bankası’nın başlattığı ‘’Çalışanın Artısı İhtiyaç Kredisi’’ kapsamında 100 bin TL’ye ihtiyaç kredisi anında vatandaşların hesaplarında olacak. Konu hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyen kişiler ise arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor.

Ziraat Bankası’ndan Çalışanın Artısı kampanyası

Maaşlarını kendilerinden alan vatandaşlar için Çalışanın Artısı kampanyasını başlatan Ziraat Bankası, bu kapsamda başvuru yapan kişilere ihtiyaç ve konut kredisi veriyor.

Z

Kredi başvurusu 50 bin TL ve üzerinde olanlara 24 aya varan vade seçeneğiyle kredi verilirken, 25 bin TL’ye kadar olan başvurularda yüzde 1,55 oranında faiz, 25 bin TL ve üzerindeki kredi başvurularında ise yüzde 1,69 oranında faiz alıyor. 40 bin TL kredi alacak olanların aylık olarak 1.576, 38 TL taksit ödemesi gerekiyor.

İhtiyaç kredisi dışında konut kredisi kampanyası da başlatan Ziraat Bankası 100 bin TL kredilerde yüzde 1,29 faiz oranı ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuyor. Bu kampanyaya başvurarak krediyi alanların ise aylık 1.642,87 TL taksitler halinde kredilerini ödemeleri sağlanacak.

Ziraat Bankası’nın Çalışanın Artısı kampanyasına başvuru yapmak isteyen vatandaşların kendilerine en yakın Ziraat Bankası şubesine şahsen müracaat etmesi gerekiyor. 

Rabia Uzunağaç
rabiauzunagacc@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal