Vatandaş ve Vekillerden Tepki Gören CHP'li İsimler!

CHP ve temsilcileri, Türk milletinin değerleri ile barışamadığı için sürekli olarak halk ve halkı temsil eden vekillerin tepkileriyle karşılaştı. Bu tepkiler ise zaman zaman fiziki şiddete döndü. Halkın ve vekillerin tepki gösterdiği CHP'li isimleri sizler için derledik.

12.06.2020-12:07 - (Son Güncelleme: 12.06.2020-12:08)

 

Kurulduğu dönemden bugüne kadar halkın değerleri ile barışamayan ve sürekli olarak tepki çeken Cumhuriyet Halk Partisi ve temsilcileri, söyledikleri saçma ve içi boş sözlerle sabırları taşırmaya devam ediyor. 

Türk milletinin değerleri ile barışık olmayı başaramayan CHP ve temsilcileri, halk ve halkı temsil eden vekiller tarafından sürekli olarak da cevabını alıyor. Bu durum söylenen söze göre zaman zaman fiziki şiddete de dönüşüyor. Sandıkta kaybetmeye alışkın olan CHP, mecliste çıkarttıkları kavgalarda da kendilerine düşen nasibi alıyor. Mecliste çıkan kavgalarda dayak yiyen bazı CHP'li isimleri sizler için derledik. 

Ali Öztunç, Engin Özkoç, Özgür Özel, Şevket Gürsoy gibi isimler mecliste çıkan kavgalarda dayak yiyen isimler arasında yer aldı. 

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldığı bir şehit cenazesinde tepki çekmiş ve cenazede bulunan vatandaştan 'okkalı' bir cevap almıştı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal