Vatandaş Kolonya Fiyatındaki Artıştan İsyan Etti

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını ülkemizde de görüldükten sonra vatandaş tedirgin oldu. Salgına karşı alınan önlemler arasında bulunan kolonyanın artan fiyatı ise vatandaşı çileden çıkardı.

13.03.2020-15:25 - (Son Güncelleme: 13.03.2020-15:32)

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını dünyanın pek çok noktasında görülmeye devam ediyor. Salgının çıktığı ilk günden bu güne kadar sıkı önlemler alan Türkiye, coronavirüs vakasına rastlanmasından sonra önlemlerini maksimum seviyeye çıkarttı. Bu kapsamda birçok etkinlik iptal edilirken, belediyeler de dezenfekte çalışmalarını sıklaştırdı.

Virüse karşı önlem amaçlı okullar da tatil edilirken, vatandaşlar kişisel önlemlerini almaya başladı. Bu doğrultuda yetkililerin açıklamalarını takip eden vatandaşlar, gün içinde sıkça ellerini yıkarken, yanlarında da anti bakteriyel ilaçlar ve kolonya taşımaya başladı. 

Kolonya almak için dükkanlara giden vatandaşlar karşılaştıkları yüksek fiyatlar sonrası isyan etti. Salgını kullanmak isteyen fırsatçılar kolonyaları fahiş fiyattan satmaya devam ediyor.

VAKA SAYISI 2'YE ÇIKTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamayla, ülkemizdeki vaka sayısının ikiye çıktığını duyurdu. Coronavirüs tespit edilen ikinci vatandaşın ise ilk hasta ile temas eden bir kişi olduğu aktarıldı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal