Vatandaş gözünü ZAM haberiyle açtı! Fiyatlar 80 TL’ye kadar yükseldi

Vatandaş bu sabah gözünü zam haberiyle açtı. Philips Morris sigara grubuna zam yapıldığı duyuruldu. 5 Nisan 2024 tarihinden itibaren yeni zamlı fiyatlar geçerli olacak.

05.04.2024-09:25 - (Son Güncelleme: 05.04.2024-09:25) Vatandaş gözünü ZAM haberiyle açtı! Fiyatlar 80 TL’ye kadar yükseldi

Geçtiğimiz günler içerisinde sigaraya zam geleceğine yönelik duyurular yapılmaya başlanmıştı. Beklenen haber ise bugün sabah itibariyle verildi. Philips Morris sigara grubuna zam yapıldığı paylaşıldı. Böylelikle en düşük sigara 60 TL, en yüksek sigara ise 80 TL’yi buldu. Vatandaşlar için sigara içmek artık bir lüks haline dönüşecek. Geçtiğimiz hafta içerisinde de Tekel Bayiler Birliği’nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Saki rakı grubuna zam yapıldığı paylaşılmıştı. 

Gelen zamla beraber en düşük sigara 60 TL’yi buldu

Philips Morris tarafından paylaşılan zamlı liste vatandaşın moralini bozacak cinsten. 60 TL’den başlayan sigara fiyatları 80 TL’ye kadar dayanıyor. 60 TL satılacak  olan sigaralar ise Chesterfield  ve L&M olarak belirlendi. Peşine Lark 61 TL, Murattı BLU 61 TL, Murattı 62 TL, Marlboro EDGE 62 TL, Marlboro EDGE Blue Sky 62 TL, Marlboro Touch Blue - Gray - White 63 TL, Marlboro Touch Red 64 TL, Parlament midnight blue 64 TL, Parlament 66 TL, Philips Morris Aqua Blue Slims 67 TL ve son olarak Malboro Rol 50 sarmalık kıyılmış tütün 80 TL’den satışta olacak. 

Vatandaş gözünü ZAM haberiyle açtı! Fiyatlar 80 TL’ye kadar yükseldi

Geçtiğimiz hafta da alkole zam yapılmıştı

Sigaranın yanı sıra geçtiğimiz geçtiğimiz hafta içerisinde de Tekel Bayileri Birliği tarafından yapılan açıklamayla alkole zam yapıldığı paylaşılmıştı. Saki grubundan rakıya zam yapıldığı paylaşılan Tekel Bayileri Birliği, vatandaşların zamlı fiyatlarla alkole erişim sağlayabileceklerinin altını çizmişti. Philips Morris tarafından paylaşılan zamlı fiyatlarla da vatandaşlar bugün itibariyle bakkallardan marketlerden güncel fiyatlardan sigaralarını satın alabilecekler.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal