Vatandaş can derdinde alçaklar hırsızlık peşinde: Depremi fırsat bilip evleri soymaya çalıştılar

Düzce’de meydana gelen deprem sonrası büyük panik yaşayıp sokaklara dökülen vatandaş, evleri boş bulup harekete geçen hırsızlara isyan etti.

23.11.2022-13:59 - (Son Güncelleme: 23.11.2022-14:10) Vatandaş can derdinde alçaklar hırsızlık peşinde: Depremi fırsat bilip evleri soymaya çalıştılar

Sabaha doğru saat 04.00 sularında Düzce Gölyaka’da meydana gelen 6.0 şiddetindeki deprem sonrasında büyük panik yaşayan vatandaş, kendini sokağa attı. Durumu fırsat bilen hırsızlar ise boşalan evleri soymak için harekete geçti. 

Depremi fırsat bilen hırsızlar pes dedirtti

İHA’da yer alan habere göre; Düzce’de meydana gelen deprem sonrasında vatandaş büyük panik yaşarken, bölgede bulunan İHA muhabiri boş kalan bazı evlere hırsızların girmeye çalıştığını açıkladı.

Vatandaş isyanda

Büyük sarsıntı sonrasında panik yaşayan ve can havli ile dışarı fırlayan, sabaha kadar da evlerine girmeyen vatandaşlar, durumu fırsata çevirmeye çalışan hırsızlara isyan etti. Bölgede bulunan İHA muhabiri Enes Bektaş; 'Düzce'deki deprem sonrası vatandaşlar büyük bir panik yaşadı! Bu yaşananların ardından bazı evlere hırsızların girdiği ifade edildi. Emniyet telsizlerine çok sayıda ihbar geliyor.' dedi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal