26.08.2022-08:10 (Son Güncelleme:05.09.2023-12:02)


1

Kemal Özcanlı

Kemal Özcanlı

'Var Mısın Yok Musun' programıyla şöhret dünyasının kapılarını araladı ve sonraki zamanda program sunuculuğu yaptı.



2

Merve Oflaz

Merve Oflaz

Yarışmanın ardından yıldızı parlayan Oflaz önce 'Muhteşem Yüzyıl', sonra da 'Kalbim Dört Mevsim' dizilerinde rol aldı.



3

Başak Özer

Başak Özer

1988'li Başak'ın 'Var mısın Yok musun' macerası ailesinin yoğun baskıları sonucunda gerçekleşmiş. Özer bu maratonu "Annem ve babam benim adıma başvuru yapmış.'' sözleriyle anlattı. Katıldığı yarışma sonucu hayatı aniden değişen ve Türkiye'nin tanıdığı biri haline geldi.



4

Hakan Hatipoğlu

Hakan Hatipoğlu

Programın belki de en fazla tartışılan isimlerinden biriydi. 1979'da dünyaya gelen Hatipoğlu, Çanakkale'de yaşayan ve Türkiye Su Topu Milli Takım oyuncusu. Annesi mili yüzücü olan Hakan, 5 yaşından bu yana su topu oynuyor. Sportmenliği ile Survivor yarışmasına da adını altın harflerle yazdıran Hakan, Kapadokya Düşleri adlı dizi ile ekranlara karşısına çıkan Hakan, bu camiada kalıcı olduğunu kısa zaman içinde ispatladı ve 'Behzat Ç.' isimli dizide rol aldı.



5

Nur Tuğba Algül

Nur Tuğba Algül

Var Mısın Yok Musun' yarışmasına katıldıktan sonra tanınan Nur Tuğba, sunuculuk dersi aldı. SKY Türk ile NTV'de sunuculuk yaptı. Fakat NTV'de sunuculuk yaptığı dönemde yayın esnasında yaptığı gaf sebebiyle bir müddet TV'den uzaklaşmak zorunda kaldı. Algül, TV8 kanalındaki Survivor Panaroma programını Hakan Hatipoğlu ile beraber sundu.



6

Hanzade Durmuş

Hanzade Durmuş

Hanzade Durmuş da 'Var mısın Yok musun' yarışması ile ünlendi. Bir müddet 'Yok Böyle Dans'ın sunuculuk yapan Durmuş, ardından da Survivor'da aynı görevi yürüttü. Durmuş, son olarak 2021 Survivor'da yarışmacı oldu.



7

Furkan Dede

Furkan Dede

Başta Var Mısın Yok Musun programı ile ekranlara gelen ardından da Survivor yarışmasına katılan Dede, Acun Ilıcalı sayesinde ününe ün katmıştır. Dede, 'Var Mısın Yok Musun'da ünlü olduktan sonra sunuculuk yaptı.



8

Evren Doğru

Evren Doğru

Yarışmadan sonra Evren Doğru'nun hayatında yeni bir dünyanın kapıları açıldı. 100 bin lira ödül kazanan Evren'e televizyon yapımcılarından teklifler peş peşe gelmeye başladı. Evren röportajlarında hislerini, "Ünlü olduğumuzu düşünmüyorum sadece bilinirliğimiz arttırıp iyi şeyler yapıp hafızalarda kalamazsak 6 ay sonra unutulur gideriz." ifadeleriyle anlattı.



9

Gizem Hatipoğlu

Gizem Hatipoğlu

Gizem Hatipoğlu, Acun Ilıcalı sayesinde hem işini hem de eşini buldu. Hakan Hatipoğlu ile evlenen Gizem, sunuculuk ile farklı internet sitelerinin giyim markalarının modelliklerini yaptı.



10

Nursel Ergin

Nursel Ergin

Nursel Engin şimdi yarışma prgıramı sunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr