Vanguard film konusu ve oyuncuları

Netflix platformunun orijinal içeriklerinden Vanguard aksiyon ve dövüş yapımlarını sevenlerin yanı sıra Jackie Chan hayranlarının da son zamanlarda gözde içeriği oldu. Peki, Netflix Vanguard filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte Netflix Vanguard film detayları...

12.06.2022-14:15 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-14:15) Vanguard film konusu ve oyuncuları

Vanguard filmi 30 Eylül 2020 tarihinde Tayvan'da gösterime giren Netflix platformunun orijinal içeriğidir. Aksiyon ve dövüş kategorisinde giriş yapan yapım yayınlandığı dönemde oldukça ses getirdi. Filmin yönetmenliğini Stanley Tong yaparken, yapımcılığı ve senaristliğini ise Stanley Tong ile Tiffany Alycia Tong üstlenmiştir. Toplamda 1 saat 47 dakika süren filmin IMDB puanı ise 4,6'dır.

Netflix Vanguard filminin konusu nedir?

Tang Huanting'in kurduğu uluslararası boyutta tanınan ve projeleri yoğun ilgi gören ileri düzeyde güvenlik ve teknoloji ajası Vanguard bazı güçlerin hedefi haline gelmiştir. Söz konusu güçlerin korkulu rüyası haline gelen Vanguard'ın yeni göreviyse önemli işadamı Qin'in kızını kurtarmaktır. Teröristler tarafından kaçırılan kızın kısa süre içinde kurtarılması gerekmektedir. Fakat ekipte yapılan bir hatadan dolayı Qin de kızı gibi teröristlerin eline geçer. Yaşanan gelişme sonrasında Tang karakteri olayları toplamak ve kaçırılan iki kişiyi kurtarmak için ekibin başına geçerek göreve döner.

 vanguard film konusu

Vanguard filminin oyuncu kadrosunda yer alan isimler

Jackie Chan – Tang Huating

Yang Yang – Lei Zhenyu

Lun Ai – Zhang Kaixuan

Miya Muqi – Mi Ya (as Qimiya Mu)

Ruohan Xu – Fareeda

Jackson Lou – Qin Guoli

Eyad Hourani – Omar

Zhengting Zhu – Shendiao

Jianping Yang

Bin Zhou

Yanlong Wang

Wang Ju

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal