Van'da FETÖ Operasyonu: İki Gözaltı

MİT Van Bölge Daire Başkanlığı ile Van Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ortak operasyonda, FETÖ silahlı terör örgütü mensubu olma suçundan aranan iki şahıs gözaltına alındı.

15.09.2020-09:31 - (Son Güncelleme: 15.09.2020-09:25) Van'da FETÖ Operasyonu: İki Gözaltı

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından gelen açıklamada, Van Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün tamamıyla deşifre edilip çalışmalarının kesilmesi, örgüt üyelerinin yakalanarak haklarındaki gereken yasal işlemlerin gerçekleştirilebilmesi için çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğü kaydedildi.

Bu çerçevede, FETÖ silahlı terör örgütü mensupluğu suçundan aranma kayıtları olan M.D. ve F.D. adlı iki zanlıya yönelik MİT Van Bölge Daire Başkanlığı ile Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ortak operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyon kapsamında; Van’ın İpekyolu ilçesi Halilağa Mahallesi’ndeki bir adreste iki zanlı yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların üzerinde ve adreste gerçekleştirilen aramada; M.D. için hazırlanmış sahte kimlik kartı belgesi bulundu.

Yakalanan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensubu zanlıların, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin akabinden adli makamlara gönderileceği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal