Van'da 4 Köy Karantinaya Alındı!

Coronavirüsün ölümcül riskinden ötürü karantinaya alınan bölgelerin arasında Van adını bir kez daha yazdırdı. İşte, "Van'da karantinaya hangi bölgeler alındı? Van'da coronavirüs var mı? Van coronavirüs haritası" gibi soruların yanıtı...

06.05.2020-13:32 - (Son Güncelleme: 06.05.2020-13:40) Van'da 4 Köy Karantinaya Alındı!
Coronavirüsün ölümcül riskinden ötürü karantinaya alınan bölgelerin arasında Van adını bir kez daha yazdırdı. İşte, "Van'da karantinaya hangi bölgeler alındı? Van'da coronavirüs var mı? Van koronavirüs haritası" gibi soruların yanıtı...

Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı Ortanca Mahallesi’nde Eralan ailesinden 4, Eraygen ailesinden de 2 kişinin koronavirüs testinin pozitif sonuçlanmasının ardından İpekyolu İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla, önceki gün karantina kararı getirildi.

Taziyeye dahi olduktan sonra coronavirüs testi pozitif tespit edilen vatandaşlarla irtibatta bulunan çok sayıda vatandaşın olduğu öngörülenGövelek, Arıtoprak ve Karakoç mahalleleri de karantinaya alındı.

MUHTAR GÖREVDEN ALINDI
Coronavirüs önlemlerinden ötürü yasak olmasına rağmen taziye kuran vatandaşlar ve buna izin veren muhtar Mehmet Nuri Yönten, ‘görevi ihmalden’ İpekyolu Kaymakamlığı tarafından görevden alınırken, hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal