Van Gölü'nde Kaybolan Teknede 1 Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı

27 Haziran tarihinde Van gölüne açılan tekne kaybolurken, arama çalışmaları hala devam ediyor. 1 Kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

07.07.2020-15:28 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-15:28) Van Gölü'nde Kaybolan Teknede 1 Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı

27 Haziran günü Gevaş ilçesine bağlı Altınsaç Mahallesi'nden Van Gölü'ne açılan tekneden bir daha haber alınamazken, teknenin bulunması için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 

Arama çalışmaları gölün yüzeyinde hava ve karadan; Jandarma, Su Altı Arama Kurtarma (SAK), Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Emniyet Müdürlüğü, AFAD, UMKE ve sağlık ekipleri, 4 sonar ve 4 ROW cihazıyla devam ediyor. 

Yapılan arama çalışmalarında yabancı uyruklu olduğu değerlendirilen 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Bu gelişmenin ardından hayatını kaybeden kişilerin sayısı 12'ye yükseldi.

NE OLDU?

Gevaş ilçesine bağlı Altınsaç Mahallesi'nde tekneleriyle 27 Haziran'da Van Gölü'ne açılan Sedat ve Medeni Akbaş'tan uzun bir süre haber alınamadı. Bunun üzerine mahalle muhtarı olayı ekiplere bildirdi. Yapılan aramalarda teknenin izine rastlanmamıştı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 kişi tutuklanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal