Valorant yeni Türk ajanı Fade'in Q-E-X-C yetenekleri, skilleri nelerdir? Fade ajanının ultisi nedir? Valorant Fade tüm özellikleri

Riot'un en popüler oyunlarından birisi olan Valorant'a yeni Türk ajanı geldi. Türkiye'de de oldukça popüler olan oyunlardan olan Valorant'a yeni gelen Türk ajanı Fade'in C-E-X-Q yetenekleri ve skilleri merek edildi. Valorant oyununa yeni gelen Fade'nin ultisi ve özellikleri araştırılmaya başlandı. detaylar haberimizde yer almaktadır.

27.04.2022-01:29 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-01:29) Valorant yeni Türk ajanı Fade'in Q-E-X-C yetenekleri, skilleri nelerdir? Fade ajanının ultisi nedir? Valorant Fade tüm özellikleri

Türkiye'de oldukça popüler olan Valorant oyununa yeni Türk Ajan geldi. 25 Nisan 2022 tarihinde Valorant'a dahil olan Türk ajanının ismi Fade oldu. Oyunun yayınlanan fragmanında yer alan Fade'nin C-E-X-Q yetenekleri ve özellikleri merak edildi. Youtube üzerinden yayınlanan tanıtım videosu Türkiye Trendlerinde 2. sırada yer alırken Fade'nin skilleri ve ultisi araştırılmaya başlandı.

Valorant'ın yeni Türk ajanı kimdir?

Valorant oyununu yeni dahil olan Türk ajanı Fade'nin skilleri büyük beğeni aldı. Kadın Türk ajanı dış görünüşüyle Reyna'ya benzese de yetenek olarak birçok ajandan esinlenmiş. Birçok özelliği sahip Türk ajanı Fade'nin yetenekleri oldukça merak edildi.

Valorant Türk Ajanı Fade'nin C-E-X-Q yetenekleri nelerdir

Valorant Türk Ajanı Fade'nin C-E-X-Q yetenekleri nelerdir?

C yeteneği- Sinsi (C): Oyuncular düşmanlarını ya da izleri arayarak düz bir çizgide seyahat eden bir yaratığı dışarıya gönderme amacıyla donatarak ateş eder. Ateşi basılı tutup ve yaratığı yöne doğru yönlendirmek için fare hareket ettirilmelidir. Yaratık bir iz veya düşman bulduğunda onlara doğru hareket edecektir. Düşmana ulaşıldığında, 5 saniyelik bir pişme süresi ve ardından en yakın düşmanı 3 saniyeliğine yakın görüş mesafesine girer. Şimdiye kadar sadece bir yaratık bir patikaya tutunabilir. 300 kredi ile ücretlendirilir ve iki defa kullanılma hakkı vardır.

E yeteneği- Dadanma (E): Bir küre donatılarak ateş edilir. Küre yer düşene kadar havada maksimum 1,5 saniye seyahat etmektedir. Yere çarpan küre tekrar yükselir ve yok edebilecek bir göze dönüşür. Bu göz rakipleri görürse onları ortaya çıkarır ve 12 saniye süren bir iz zayıflatması uygular. Küreyi daha önce düşürmek için uçuş sırasında yeniden etkinleştirilebilir. Pasif bir yetenektir bu yüzden kredi istemez.

X Ulti yeteneği- Gece Düşmesi (X): Karakter ultimate yeteneği ile karanlık bir sis dalgası göndermektedir. Bu sis düşmanla temas etmesi durumunda, düşman takip edilir, sağır olur ve 12 saniye boyunca çürüme hasarı alır. Ultinin dolabilmesi için 7 bar gerekir.

Q yeteneği- Zaptet (Q): Bir küre donatılarak ateş edilir. Küre yer düşene kadar havada maksimum 1,5 saniye seyahat eder. Daha sonra yere yapışan küre 5 saniye pişerek 7 metreye kadar genişleyip yakalanan düşmanları merkezine bağlamaktadır. Bağlı olan düşmanlar 75 çürüme hasarı alarak sağır olurlar ve bölgeden 5 saniye boyunca normal yollarla kaçamazlar. Daha erken düşmek için uçuşta yeniden etkinleştirilebilir. Bu yeteneğin ücreti 200 kredidir.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal