Valencia'nın yeni teknik direktörü Gennaro Gattuso oldu!

La Liga takımlarından Valencia, teknik direktörlük koltuğuna Gennaro Gattuso'yu getirdi. Ünlü hoca ile İspanyollar'ın 2 yıllık sözleşmeye vardığı duyuruldu.

09.06.2022-13:11 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-13:15) Valencia'nın yeni teknik direktörü Gennaro Gattuso oldu!

İspanya La Liga takımlarından Valencia oldukça sürpriz bir gelişmeye imza attı. Son gelen bilgiye göre İspanyol ekibi dünyaca ünlü hoca Gennaro Gattuso ile anlaşmaya vardı. Ortaya çıkan bu gelişme oldukça büyük yankı uyandırdı.

Ünlü hocayla anlaşmaya vardılar

İspanyol ekibi Valencia'da bir süredir teknik adam belirsizliği vardı. Takıma gelecek yeni çalıştırıcı ise büyük merak konusu haline gelmişti. Valencia'da akıllardaki soru işaretleri ise giderildi. Takımın teknik direktörü olarak anlaşılan isim ise Gattuso oldu. Yapılan anlaşma futbol dünyasında büyük ses getirdi.

Teknik adam Valencia ile anlaştı.

Resmi açıklama geldi

İspanyol ekibi Valencia'dan yapılan açıklamada, 'Valencia FC olarak Gennaro Gattuso ile 30 Haziran 2024 tarihine kadar A takımımızı çalıştırması konusunda anlaşmaya varmış bulunmaktayız.' ifadelerine yer verildi. Çıkan iddialara göre İtalyan çalıştırıcının yeni takımında yıllık 3 milyon euro kazanacağı söyleniyor. Kariyerine Sion'da başlayan Gattuso sırasıyla  Palermo, OFI Girit, OFI Pisa, Milan ve Napoli'de görev almıştı. İtalyan hoca 2020 yılında Milan ile İtalya Kupası'nı kazanmayı başarmıştı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal