Valencia Real Madrid maçında şok eden pozisyon: Golden sadece 1 saniye önce maçı bitirdi

İspanya La Liga’nın 27. haftasında lider Real Madrid deplasmanda Valencia ile 2-0 geriye düşmesine rağmen 2-2 berabere kaldı. Ancak maçın son saniyesinde yaşanan bir pozisyon karşılaşmanın önüne geçti. İşte detaylar...

03.03.2024-10:37 - (Son Güncelleme: 03.03.2024-10:37)

La Liga’da Real Madrid deplasmanda Valencia ile 2-2 berabere kaldı. Maçın son anlarında Jude Bellingham’ın attığı gol ise maçın hakeminin 1 saniye öncesinde karşılaşmayı bitiren düdüğü çalması sonrasında geçersiz sayıldı. Yaşanan pozisyon dünya basınında gündem oldu.

Golden sadece 1 saniye önce maçı bitirdi

Real Madrid'in gollerini 45+5 ve 76. dakikalarda kaydeden Vinicius Junior'a karşılık, Valencia'nın filelerini 27. dakikada Hugo Duro ve 30. dakikada Roman Yaremchuk havalandırdı. Cenk Özkaçar'ın 89. dakikada oyuna girdiği maçta, Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler ise süre alamadı. Mücadelenin son saniyelerinde ise saha karıştı. 

Valencia Real Madrid

Brahim Diaz'in orta yaparken hakem Jesus Gil Manzano maçı sona erdirdi, ancak futbolcular düdüğü duymayarak oyunu sürdürdü. Bu kaotik anlarda Bellingham'ın kafa vuruşu ağları sarsarak ilginç bir final yaşanmasına neden oldu.

Bellingham kırmızı kart gördü

Real Madridli futbolcular, hakem Manzano'ya yönelik büyük bir tepki gösterdi. Olayın ardından Real Madrid oyuncusu Jude Bellingham, yoğun tepkisinin etkisiyle kırmızı kart gördü. Bu gelişmelerin ardından Real Madrid, puanını 66'ya çıkartırken, Valencia ise 37 puana ulaştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal