Vadeli mevduat faizlerinde rekor artış! Bankalar 60 gün yüksek hoş geldin faizinden yararlananların hesabına aylık 812 TL yatıracak!

Bankalardaki vadeli mevduat hesapları rekor artışa geçti. Vade artışı sonrasında bankalar peş peşe açıklama yaparak, birikimini değerlendirmek isteyen müşterilere özel ayrıcalıklar sunacaklarını duyurdu. Bu kapsamda 60 gün yüksek hoş geldin faizinden faydalanmak isteyen müşterilere çeşitli ödemeler yapılacak. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi haberimizde...

23.06.2022-22:13 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-22:13) Vadeli mevduat faizlerinde rekor artış!  Bankalar 60 gün yüksek hoş geldin faizinden yararlananların hesabına aylık 812 TL yatıracak!

Yaptıkları kampanyalarla her daim müşterilerinin yanında olduğunu gösteren Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve TEB birikimini değerlendirmeyi düşünen müşterilerini de unutmadı.

Bankaların marifetli hesap faiz oranları belli mi?

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve TEB'le birikimini değerlendirmeyi düşünen vatandaşlar en uygun oranlarla karşılaşıyor.

TEB, yüzde 19,50 faiz oranlarıyla TL Marifetli Hesap açtıran müşterilerine iki ay süren avantajlı hoş geldin faizini uyguluyor. Marifetli Döviz hesaplarındaysa bu faizin süresi bir ay olarak uygulanıyor.

 vadeli hesap

Bankaların 32 günlük mevduat faizi nasıl hesaplanıyor?

Elli bin TL birikime sahip bir müşteri düşünülerek yapılan hesaplamada, 32 gün vade ile yüzde 19,50 faiz oranı uygulandığında müşterinin aylık kazancı 812 TL oluyor.

Sizde 2 ay boyunca yüksek hoş geldin faiziyle paranızı değerlendirin ve kazanın!

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal