Uzun süren bakımlara son! Sadece 2 malzemeyle yapılıyor! Bu kür ile istenmeyen tüylere veda edeceksiniz

Kadınların belki de en çok rahatsız olduğu konulardan birisi olan istenmeyen tüylerle ilgili özel bir tarif hazırladık. Sizler de haberimizde yer alan ve sadece 2 malzemeyle yapılabilen tarif sayesinde istenmeyen tüylerinize veda edebilirsiniz.

07.10.2023-17:40 - (Son Güncelleme: 07.10.2023-17:40) Uzun süren bakımlara son! Sadece 2 malzemeyle yapılıyor! Bu kür ile istenmeyen tüylere veda edeceksiniz

İstenmeyen tüyler, kadınların kabusu olan konulardan birisi olarak dikkat çekiyor. İstenmeyen tüylerden kurtulmanın pek çok yolu olsa bu yöntemlerin büyük çoğunluğu ya işe yaramıyor ya da oldukça maliyetli oluyor. Bu nedenle istenmeyen tüylerden kurtulmak için sadece 2 malzemeyle hazırlanan bir kür yöntemine haberimizde yer verdik.

Sadece 2 malzemeyle yapılıyor

Toz zerdeçal ve süt ile hazırlanan zerdeçal kürü, etkili formülü ile istenmeyen tüylerden kısa sürede kurtulmanızı sağlıyor. Zerdeçal kürünü hazırlamak için, uygun bir kaseye bir miktar toz zerdeçalı koymanız yeterli.

Üzerine macun kıvamı elde edene kadar süt ekleyin. Hazırladığınız bu karışımı ağda sonrası cildinize uygulayın. Karışımın yarım saat boyunca cildinizde kalmasını sağlayın ve sürenin sonunda cildinizi ılık su ile temizleyin. Daha etkili sonuç için bu kürün haftada 3-4 kere uygulanması tavsiye ediliyor.

Ceviz Kabuğu Kür

Bu kür ile istenmeyen tüylere veda edeceksiniz 

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için kullanabileceğiniz bu kürde en önemli malzeme ceviz kabuğu. İşte kürün malzemeleri ve hazırlanışı:

Malzemeler

1 su bardağı ceviz kabuğu

2 bardak su

Hazırlanışı

Bundan sonra ceviz yedikten sonra kabuğunu atmayın! Çünkü artık tüylerinizi azaltmak için kabuklarını kullanabilirsiniz. Bu kürü hazırlamak için öncelikle ceviz kabuklarını ezerek toz haline getirin ve suyla karıştırın.

Hazırladığınız kürü bir gece bekletin. Ardından uygulamak istediğiniz bölgeye sürün ve bir saat sonra o bölgeyi yıkayın. Bu kürü istediğiniz zaman kullanabilirsiniz

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal