Uzmanların Şiddetle Tavsiye Ettiği Cilt Bakım Tavsiyeleri

Yeni yıla girdiğimiz ilk aylarda sizlere yeni bir anahtar verecek ve 2018 cilt bakımı tavsiyeleri ile cilt bakımında yeni bir sayfa açmanıza yardım edeceğiz. İşte cilt bakım uzmanlarının 2018 için cilt bakım tavsiyeleri…

11.01.2018-15:41 - (Son Güncelleme: 11.01.2018-15:37) Uzmanların Şiddetle Tavsiye Ettiği Cilt Bakım Tavsiyeleri

Yeni yıla girdiğimiz ilk aylarda sizlere yeni bir anahtar verecek ve 2018 cilt bakımı tavsiyeleri ile cilt bakımında yeni bir sayfa açmanıza yardım edeceğiz. Türkiye çapında özellikle kadınların cilt bakımına ne kadar özen gösterdikleri bariz bir konu. Kış aylarının en ciddi sürecine girdik ve artık geceler de daha kısa olmaya başladı. Cilt bakım önerileri konusunda da yeni bir döneme girdik.

İşte cilt bakım uzmanlarının 2018 için cilt bakım tavsiyeleri…

Eski Makyaj Malzemeleri Artık Çöp

Eski makyaj malzemelerini kullanmaktan vazgeçin. Eskiden kullandığınız tüm makyaj malzemelerini ortadan kaldırın. Bundan sonra kendinize kaliteli markaları değerlendirme altına alarak yeni makyaj malzemeleri seçin.

Makyaj Fırçalarını Sürekli Yıkayarak Temizleyin

Uzun aralıklar ile makyaj fırçası temizlemek zor bir durum. Aylık olarak makyaj fırçalarınızı düzenli olarak temizlemeniz gerekiyor.

Cilt Bakım Ürünlerinde Kokusuz Seçeneklere Eğilin

Cilt bakım ürünleri bizler için olmazsa olmaz seçeneklerden birisi olarak dikkat çeker. Kokusuz cilt bakım ürünlerini almaya dikkat edin

Hyalüronik Asitli Nemlendirici Ürünler Olmazsa Olmaz

Cildimiz için nemlendiriciler olmazsa olmazlar arasında. Hyalüronik asit bileşenini içeriğinde barındıran nemlendirici ürünler, büyük yenilikler elde etmenizi sağlar.

Omega 3 Alımını Arttırın

Cilt bakımı hususunda en önemli seçeneklerden birisi de bilindiği üzere sağlıklı beslenmedir. Beslenme aşamasında ise cildin ihtiyacı her zaman için OMEGA 3 olarak bilinir. Cilt bakım uzmanları, şimdiden Omega 3 ağırlıklı beslenmeye dikkat etmeniz gerektiği konusunda uyarıyor.

Gözenek Tıkayan Ürünlerden de İvedi Şekilde Uzak Durun

Cilt bakım ürünlerinin bazıları, bilinçsizce kullanıldığında cilt üzerindeki gözenekleri tıkar. Bunun akabinde çok ciddi cilt hastalıkları orta çıkarır.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal