Uyuşturucu Tacirleri Şafak Operasyonuyla Yakalandı

Emniyetin uyuşturucu tacirleriyle mücadele kapsamında yaptığı operasyonda 14 uyuşturucu satıcısı yakalandı.

29.05.2021-11:57 - (Son Güncelleme: 29.05.2021-13:19) Uyuşturucu Tacirleri Şafak Operasyonuyla Yakalandı

Denizli'de uyuşturucuyla mücadele çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğüne bağlı narkotik ekipleri, Pamukkale, Merkezefendi, Beyağaç ve Tavas ilçelerinde şüpheli uyuşturucu satıcılarını uzun süredir takip ediyordu. Kale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, 3 aylık takip sonucunda yeterli kanıt ve bilgilerin toplanmasıyla, ekipler tarafından 4 ilçede belirlenen 19 ev ve işyerine şafak vaktinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Narkotik köpeklerinin de dahil olduğu operasyonda, belirlenen evlerde yapılan baskında 14 zehir taciri gözaltına alındı. Bulundukları yerde yapılan aramalarda ise 479 gram metafetamin, 150 gram toz esrar, 108 gram plaka esrar, 3 adet sentetik hap, hassas terazi, ruhsatsız tabanca ve dijital materyaller ele geçirildi. Aramalarda mutfak malzemeleri, koltuk kılıfları ve bahçelerdeki gizli yerlere uyuşturucu madde gizlendiği tespit edildi.


OLASI BİR BASKINA KARŞI GÜVENLİK KAMERALARI İLE DONATILMIŞ

Zanlıların yakalanmamak için aldığı tedbirler ise görenleri hayrete düşürdü. Zehir tacirlerinin evlerinde olası bir baskına karşı güvenlik kameraları ile tedbir aldıkları öğrenildi. Aralarında yaşlı bir kadın da olduğu 14 şüpheli gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgularının ardından geniş güvenlik önlemleri altında Kale Adliyesine sevk edilen şüphelilerin adliyeye götürüldüğü sırada, tam teçhizatlı komandolar, adliye çevresinde geniş önlemler aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal