Uyuşturucu Operasyonunda Yakalanan Şahsın 27 Yıl Hapis Cezası Olduğu Belirlendi

Samsun’da bir güvercin kulübesine düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı. Yakalanan şahıslardan birinin hakkında 27 yıl 8 ay 2 gün hapis cezasının bulunduğu ortaya çıktı.

05.05.2021-19:35 - (Son Güncelleme: 05.05.2021-19:35) Uyuşturucu Operasyonunda Yakalanan Şahsın 27 Yıl Hapis Cezası Olduğu Belirlendi

Samsun'un İlkadım ilçesi Kavacık Mahallesi'nde, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri ile İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde güvercin kulübesinden uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisi aldı.

Bilgi üzerine bahse konu kümes fiziki takibe alındı ve operasyon düzenledi. 

3 KİŞİ YAKALANDI

Kulübede 3 kişi uyuşturucu maddelerle yakalandı.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen 3 kişiden 2'si mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 39 yaşındaki M.D. ise mahkemece uyuşturucu ticareti suçundan tutuklandı. 

CEZAEVİNDEN FİRAR ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

M.D.'nin Rize Cezaevinden firar ettiği ortaya çıkınca Samsun Adliyesindeki infaz Hakimliğine sevk edildi. Burada yapılan işlemler sırasında hakkında Çocuğun nitelikli cinsel istismarı, yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve hırsızlık suçlarından toplam 27 yıl 8 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ortaya çıktı. Bu suçlardan da tutuklanan M.D., Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal