Uyku Kapsülü Uygulaması İstanbul Havalimanı'nda da Başladı

İstanbul Havalimanı 'İGA Sleepod' adındaki yeni uyku kapsülünü uygulamaya soktu. Gelişmiş bazı havaalanlarında bulunan bu hizmetle yolcuların bekleyişleri sırasında konforlu bir şekilde zaman geçirmeleri için ilk kez Türkiye'de de başlamış oldu.

13.01.2020-09:22 - (Son Güncelleme: 13.01.2020-09:19) Uyku Kapsülü Uygulaması İstanbul Havalimanı'nda da Başladı

İstanbul Havalimanı 'İGA Sleepod' adındaki yeni uyku kapsülünü uygulamaya soktu. Gelişmiş bazı havaalanlarında bulunan bu hizmetle yolcuların bekleyişleri sırasında konforlu bir şekilde zaman geçirmeleri için ilk kez Türkiye'de de yürürlüğe girmiş oldu.

Saatlik kiralanabilen kapsüller ile yolculara hijyenik ve tam teçhizatlı bir uyku sağlanması amaçlanıyor.

Seyahat için hava yolculuğunu tercih etmek güvenli, konforlu ve hızlı olsa da bazen işler istendiği gibi gitmeyebiliyor. Uçuşların beklenmedik şekilde rötar yapması yolcuları saatlerce hava alanlarında beklemek durumunda bırakabiliyor. Yolcular da çareyi yemek yemek ya da kenarda köşede uyumakta aramak zorunda kalabiliyor.

6 Nisan 2019 tarihinde hizmet vermeye başladığından beri her gün binlerce yolcu ağırlayan İstanbul Havalimanı’na eklenen yeni bir bölüm, bu dertten muzdarip olan yolcular için konforlu bir çözüm vaadiyor. ‘İGA Sleepod’ adını taşıyan kiralanabilir uyku kapsülleri, uçuş bekleyişlerinin sıkıntısını azaltmayı hedefliyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal