21.01.2022-09:53 (Son Güncelleme:21.01.2022-17:50)


1

Dizinin üçüncü bölümünde kadroya dahil olan usta oyuncu Zafer Algöz, Nezih karakteri ile Üç Kuruş izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Dizde Bahar karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade’nin babası rolünü üstlenen usta oyuncu, mafya babası karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.



2

Uraz Kaygılaroğlu yani Kartal ile olan sahneleri sosyal medyada büyük beğeni toplayan Algöz, geçtiğimiz günlerde diziden ayrıldığı belirtmiş, son bölümde ise Nezih karakteri vurularak hikayeden çıkmıştı.



3

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU’DAN ÜÇ KURUŞ’A

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU’DAN ÜÇ KURUŞ’A

Beklenmedik ayrılık sonrası magazin kulislerinde dönen bir habere göre; Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde rol alan Sezin Akbaşoğulları, Üç Kuruş’un kadrosuna katıldı.



4

Bu transfer diziden başka bir isme veda mı edilecek acaba sorularını akılara getirdi. Üç Kuruş izleyicisi ise sosyal medyada Zafer Algöz’den sonra Nesrin Cavadzade’nin de diziden ayrıldığı ve yerine Sezin Akbaşoğulları geldiği haberlerine tepki gösterdi.



5

Henüz yapım ve oyuncular tarafından çıkan haberler hakkında bir açıklama yapılmazken, ilerleyen bölümlerde dizide neler olacağı ise merak konusu oldu.



6



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr