27.11.2020-16:51 (Son Güncelleme:20.04.2024-18:00)


1

Nişantaşı'nda hem yeni yıl için hem de yeni villaları için alışverişe çıkan Bülent Ersoy, sürekli alışveriş yaptığı bir kürk dükkânında görüldü. Ersoy'un iki elindeki devasa tektaş yüzük, boynundaki pırlanta kolye ve çantasının fiyatı dikkat çekti. Ama bir detay var ki; duyduğunuzda sinirlerinize hakim olamayacaksınız.



2

Aşırıya kaçan harcamaları ile sürekli gündeme gelen Ersoy, gösterişli bir şekilde geldiği alışveriş merkezinden 120 bin lira verdiği 2 kürk ve birçok torba ile ayrıldı. Canlı hayvan kürklerini satın alması sosyal medyada infial yaratırken bir açıklama daha geldi.



3

İki adet tilki kürkü alan 'Diva', "Hayvanseverler size çok kızacak" sözlerine "Evet biliyorum alıştım. Ama kürklerim ben ölünce iyi yerlere bağışlanacak. Epey para eder." diyerek açıklama yapmış.



4

“Kürklerimin hepsini Türkan Saylan hanımın derneğine vereceğim. Bir gece düzenleteceğim, ben de gideceğim oraya. Açık artırmayla satsınlar. Epeyce yüklü bir miktar toplanır.”



5

Pandemi döneminde sahne alamayan pek çok sanatçının maddi kayıp yaşadığının hatırlatılması üzerine de asgari ücretle geçinmek zorunda olanlara üzüldüğünü söylemiş...



6

TÜM BUNLARIN ÜSTÜNE İNSANLAR TABİ Kİ SÖYLEMEK MİSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER;

TÜM BUNLARIN ÜSTÜNE İNSANLAR TABİ Kİ SÖYLEMEK MİSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER;



7



8



9



10



11



12



13



14



15

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr