07.08.2019-16:33 (Son Güncelleme:15.05.2023-14:59)


1

Ushan Çakır kimdir?

Ushan Çakır kimdir?

Çakır, 23 Mayıs 1984 tarihinde İzmir Karşıyaka’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tamamladı. İlk oyunculuk tecrübesini 2005 yılında rol aldığı ‘Belalı Baldız’ dizisi ile edindi.



2

Çakır, Leyla ile Mecnun dizisinde rol aldı. Burada dizideki Leyla karakterini oynayan Ezgi Asaroğlu, Ushan Çakır’ın kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. Bu sebeple sanat camiasının tepkisini topladı. 20 Dakika, Mükemmel Yüzyıl Kösem, Kara Ekmek, Kara Yazı gibi dizilerde rol aldı. Masum Değiliz dizisinde Volkan karakterine hayat verdi.



3

Çakır; Dedemin İnsanları, Öbür Semtin Çocukları, Kurban, Sev Beni, Aziz İstanbul gibi başarılı filmlerde de rol aldı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Emre karakterini canlandırdı, buradaki oyunculuğu ile beğeni topladı. Son olarak Aile dizisinde Ati karakteri ile kamera karşısına geçti.



4

Aile dizisinden ayrıldı

Aile dizisinden ayrıldı

Başrollerinde Kıvanç ve Serenay'ın rol aldığı Aile dizisinde Ati karakterini canlandıran Ushan Çakır, senorya gereği diziye veda etti. Kulislerde dönen dedikoduya göre ise Ushan'ın sette anlaşmazlık yaşadığı ve diziyi bırakarak başka bir proje ile anlaştığı yönünde.



5

Rol aldığı diziler

Rol aldığı diziler

Ushan Çakır’ın rol aldığı diziler; Kara Yazı, Ufak Tefek Cinayetler, Pak Değiliz, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Kara Ekmek, 20 Dakika, Kurt Seyit ve Şura, Kayıp Kent, Kalp Ağrısı, Kurban, Kuzey Rüzgârı, Belalı Baldız, Bir İstanbul Masalı, Gece Gündüz



6

Sevgilisi

Sevgilisi

Damla SönUshan Çakır, 2012 yılından beri Damla Sönmez ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift 2018 yılında nişanlandı. Fakat Damla Sönmez bu yıl 3 yıl boyunca evlenmedikleri için Çakır ile yollarını ayırmıştı.



7

Geçtiğimiz aylarda ise ikiliden güzel haber geldi. İddialara göre çift barıştı. Damla Sönmez eski nişanlısı, Ushan Çakır’ı sosyal medyadan takip etmeye başladı. Üstelik Ushan Çakır’ın kendi fotoğrafı altına yaptığı yorumu kalp atarak cevapladı. Bu gelişmeler çiftin barıştığı şeklinde yorumlandı.Sönmez ve Ushan Çakır



8

Damla Sönmez ve Ushan Çakır



9



10

Damla Sönmez ve Ushan Çakır

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr